Vogue Vánoce

Deset tipů na dárky, které potěší všechny tváře Blížence

Sportovci, umělci a intelektuálové se spoustou koníčků a zájmů. Říkáte si, že výběr dárků pro Blížence určitě nebude nic složitého? Nenechte se mýlit, často v sobě ukrývají i několik osobností najednou a každou z nich potěší něco zcela jiného.
Vybírat dárky pro Blížence se může jevit jako celkem snadný úkol, zvláště pokud jste přesvědčeni, že je máte dobře přečtené. Často a rádi totiž o sobě mluví, neúnavně dokážou bavit jakoukoliv společnost a mají spoustu sportovních a jiných zálib. Ale jak už samotné vyobrazení znamení naznačuje, jejich nedílnou součástí je i druhá tvář ukrývající spousty tajných snů a nevyslovených přání.
Při nákupu dárků je tak důležité nepodcenit žádné aspekty jejich proměnlivé osobnosti. Muži Blíženci mají velký rozhled, jsou mnohostranně nadaní, zábavní a za všech okolností chtějí být v centru pozornosti. Rozhodně nic nezkazíte dobrým pitím nebo knížkou, která se zrovna trefí do jejich nestálého vkusu, aktivní jedinci pak ocení kvalitní sportovní vybavení anebo cokoliv, co jim bude lichotit a vyjadřovat, jak jsou mimořádní.
Ženy ve znamení Blížence tíhnou k umění, samy bývají kreativní, s nadšením se učí nové věci a milují zábavu a společnost. Na praktické dárky do domácnosti tedy ihned zapomeňte a poohlédněte se raději po originálním designovém kousku, nebo rovnou vybírejte v galeriích. Sázkou na jistotu je také luxusní kosmetika, značkové doplňky nebo vouchery do jejich oblíbených salonů, aby pak o to víc mohly zazářit.