Vogue Vánoce

Vánoční dárky podle horoskopu: Čím okouzlit náročného Lva?

Loajální, zářivý a kreativní. Lev se řídí jen svým srdcem, je nespoutaný a dynamický. Rád dárky rozdává a zrovna tak zbožňuje, když je obdarováván. Na výběru dárků pro své milované si dává velmi záležet, ale předpokládá, že bude právě tak zahrnován krásnými a výjimečnými objekty, které zazáří stejně jak on. Čím tedy potěšit toto ohnivé znamení? 
Foto: Getty images
collage: Emma Kotian
Každý Lev je náročný na sebe i své okolí. Očekává jen to nejlepší z nejlepšího. Určitě ho potěší cokoliv, co se bude vyjímat v interiéru jeho bytu, ale musí jít o hodně originální objekt. Když pořizujete pro Lvici kabelku, ať je vyrobená na míru nebo alespoň v limitované edici. A máte zaručeně vyhráno. 
Je dobře známo, že Lvi se o sebe rádi starají a milují domácí rituály. Zkuste si tedy coby inspiraci na dárky pro Lva představit jeho ideálně strávený sváteční den: Vzbudit se ze zlatou maskou na očích, rozmazlit svou hřívu voňavou péčí a před zrcadlem nanést trochu třpytu i na rty. Den strávit stylově na svahu či zabalený do hřejivé deky doma na gauči. A večer nasadit střevíčky jako z pohádky O Popelce a rozzářit každý vánoční večírek!