Vogue Vánoce

Nejlepší vánoční dárky pro muže

Pokud chcete správně obdarovat muže, je důležité si uvědomit, že každý je jedinečný, a tak se také jeho preference mohou lišit. Proto jsme pro vás připravili hned několik selekcí. 
Foto: archiv značky
Collage: Emma Kotian
Pamatujete si na scénu z filmu Americké psycho, kde si viceprezident Pete náruživě porovnával svou vizitku s kartičkou viceprezidenta Philla? Dnes se už malé odřezky kartonu se jménem a firemní pozicí nenosí. Ego každého viceprezidenta však stále pohladí malá 3D vytištěná figurka s jeho věrnou podobou. 
Muži ocení tu kosmetiku, která se vymezuje jasným složením s mnoha funkčními složkami. Proto jsme do našeho výběru zařadili také značku Pharrella Williamse Human Race, která zahrnuje spoustu výborných přípravků jako například Rice Powder Cleanser. Tento čistič na bázi rýžového prášku byl vytvořen tak, aby odstranil nečistoty a exfolioval pokožku. Nebo krém navržený pro hydrataci pokožky. Obsahuje výtažky z hroznů a extrakt z kaktusu: Humidifying Cream.
Někteří muži milují ten druh darů, který svou podstatou souvisí s logickým a dlouhodobým provozem. V opačném případě hrozí, že začne daný předmět muž považovat za zbytečný, ba dokonce otravný. Zkuste ho proto obdarovat něčím, co bude souviset s jeho oblíbenými aktivitami. 
Kniha od renomovaného kuchaře nebo odborníka na gastronomii může být pro gurmány inspirativním čtením, stejně jako perfektní náčiní. Ale i nákup termosky Stanley může být vynikající volbou. Jsou obvykle vyrobeny z vysokokvalitní nerezové oceli, která je odolná vůči nárazům a zajišťuje dlouhou životnost. S Nordic Nest Burger Press zas může každý muž jednoduše vytvářet burgery o stejné velikosti a tvaru. Aby se maso uvnitř dokonale propeklo, je tvar a velikost klíčová.
Už v starověkém Řecku a Římě byly kožené rukavice symbolem společenského postavení. Nosily se nejen kvůli ochraně rukou, ale také jako statusový symbol a projev elegance. Nadělte svému milému dokonalé kožené rukavice nebo batoh, třeba od Montblanc. Některé výrobky Montblanc jsou navíc dodávány s doživotní zárukou.
Rolex je jednou z nejznámějších a nejuznávanějších značek hodinek na světě, se svou bohatou historií jsou považovány za symbol prestiže a kvality. Nosit Rolex může být pro mnohé vyjádřením úspěchu a vynikajícího vkusu, zkuste nadělit ten nejcennější dar. 
Gaming polštáře jsou často navrženy tak, aby poskytovaly optimální podporu a pohodlí během dlouhých herních sezení. Ergonomický design a polštářové výplně mohou pomoci snížit tlak na páteř, krk a záda, což může být přínosné pro lidi trávící dlouhé hodiny u počítače. Navíc mohou být super designovkou! 
Martin Lukáč ve spolupráci se Footshopem připravil na podzim speciální edici merche, která zahrnovala i boxovací pytel. Jednotícím prvkem série 11 olejomaleb, které se na boxovacím pytlu objevily, se stalo logo Footshopu, které si internetový obchod nechal vytvořit od Studia Najbrt. 
Technologie jedou! Bang & Olufsen jsou průkopníky v oblasti audio technologií. Jejich reproduktory často obsahují inovativní funkce a nejmodernější technologie, což znamená, že si můžete být jisti, že máte pro svého muže k dispozici moderní a výkonné audio zařízení.