Vogue Vánoce

Vánoční dárky podle horoskopu: Luxusní dárky pro požitkářské Štíry

Nejsmyslnější a nejnáročnější znamení zvěrokruhu okouzlí jedině to nejmódnější, nejnovější a nejpřekvapivější. Když hledáte perfektní dárek pro Štíra, pamatujte si, že jedině to nejlepší je pro ně dost dobré.
Foto: Getty images
Bojovný, nekompromisní, temperamentní až panovačný, ale v mnoha ohledech také trpělivý, citlivý, bystrý. Štír je plný kontrastů, na které si buď zvyknete, nebo musíte z kola ven. Tento zábavný společník se sice tváří, jako že mu je spousta věcí jedno, ale pod povrchem to vždycky dost bublá a vře.
Vášnivý Štír ocení, když nad dárkem budete pořádně přemýšlet do nejmenších detailů. Jejich bystrost a jasný názor na všechno a všechny může být trochu oříšek, proto si opravdu dejte načas. Pozorujte je, ptejte se sami sebe, co přes tu záplavu projevovaných emocí mají skutečně rádi. Kosmetiku? Ano, ale pouze takovou, kterou neseženete na každém rohu. Maska z ryzího zlata je přesně ten směr, kterým byste se měli ubírat. Parfém? No, řekněme to takto – jejich vytříbený vkus a jejich specifická představa o tom, co je smyslné, se od té vaší může na hony lišit. Vsaďte raději na luxusní svíčku z limitované edice, kde hlavní roli hraje jasmín. Ten Štíři milují stejně jako exotická dřeva. 
U Štíra nejde ani tak o velikost dárku, ale o jeho kvalitu – především ta v nich umí vyvolat intenzivní emoce. Potěší je i maličkost, pokud se ovšem trefíte do jejich náročného vkusu. Polovičatost prostě nesnášejí a v hloubi duše ani neodpouštějí. Protože jsou velmi spontánní a neradi se vážou, radost jim udělají dárky, které jim zpříjemní užívání si světa. V tomto směru je rozmazlujte, co to jen jde. Třeba kabelkou, která bude nejen od jejich milované značky, ale zároveň v ní Štír najde kus umění, které tak miluje.