Vogue Vánoce

Čím potěšit o Vánocích Ryby? Vyberte něco z wishlistu Vogue

Pro kreativní a citlivé Ryby sáhněte po dárcích, které je utvrdí v jejich výjimečnosti a zdůrazní společenský status. Nechte je, ať jsou pořádně vidět uprostřed davu.
O rybách se tvrdí ledacos, jedno mají všechny společné –⁠ spiritualitu, zvýšenou citlivost a rády se ukazují v lepším světle, než v jakém se často zrovna nacházejí. Výběr dárků je pro ně až překvapivě snadný, ukažte jim, že je vidíte lépe a výše, než ony sebe, a budou maximálně šťastné. Jejich egu se vlichotíte symboly vysokého sociálního postavení, jako jsou hodinky, kabelka, šátek s logem nejznámější značky, pozvání do restaurace, kam se dostane jen málokdo a Ryby nemají trpělivost nechat se zapsat na čekací listinu. Chtějí všechno a hned, tak jim to dopřejte a budete v jejich očích za superhvězdy. 
Velmi ocení také dárky, které vás vzájemně propojí a dají vám více společného času. Od her po cestovní doplňky na příští dovolenou. Jelikož jde o vodní znamení, nemůžete nic zkazit ani relaxační kosmetikou do vany nebo plaváním v divokých vodách oceánu. 
V tomto znamení najdete spoustu kreativních lidí, proto i nákupy v prodejnách s malířskými potřebami, doplňky na focení nebo kurz čehokoliv podporující jejich talent se určitě shledají s velkým nadšením. Jedno mějte při výběru dárků na paměti –⁠ musí toho být hodně a musí to být pořádně vidět.