Vogue Vánoce

Čím na Vánoce zaručeně uděláte radost Vodnářům

Inteligentní a nezávislý Vodnář dokáže uspokojit všechny kolem, ale na sebe často zapomíná. Udělat mu radost je jen na vás. Ukažte mu, jak moc vám na něm záleží promyšlenými dárky pod stromeček.
Vodnáři dárky milují, ale hlavně je dávat. Vybrat pro ně něco, co jim udělá skutečnou radost, ovšem není zase tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Jsou velmi duchovně založení, často se zajímají o ezoteriku a milují tajemno. Zároveň bývají dost pověrčiví, takže nejrůznější talismany, čísla a symboly je doprovází na každém kroku. Právě této jejich stránky využijte a zaměřte se tímto směrem. 
Rozhodně nic nezkazíte šperky s barevnými křišťály a kartami (na krk i těmi výkladovými), nebo když jim zařídíte spirituální dovolenou v londýnském hotelu The Mandrake, který si zamilují pro jeho atmosféru i služby včetně soukromých meditací, zvukových lázní nebo reiki. Stejně tak ocení kvalitní kosmetiku, ovšem zase musí mít hlubší význam, ať už jde o jejich šťastné číslo v podobě limitované make-up kolekce, masky z 24karátového zlata, nebo tělové produkty podle ajurvédy.