Valentine's Day

Rande s Rakem: Jak na Valentýna trumfnout nejpozornější znamení zvěrokruhu?

I když se Raci řadí mezi nejpozornější partnery ze všech znamení zvěrokruhu, vy je můžete na Valentýna lehce trumfnout. Stačí věnovat pozornost jejich emocím a vnímat jejich potřeby. Buďte jemní, empatičtí. I drobná gesta dokážou zažehnout plamen jejich zájmu i srdce. Řiďte se tipy uvedenými níže.
Foto: Getty images
Selena Gomez, collage: Emma Kotian

Čím ho překvapit

Raci jsou romantici plní sentimentu se skrytou, divokou povahou, proto by jejich ideální rande mělo mít patřičnou úroveň a překypovat vzrušujícími podněty. Tip? Jelikož se váš Rak pravděpodobně vyzná ve vaření, společné kuchtění pro něj může být afrodiziakem. Miluje pocit, že prožívá příběh hrdiny romantického filmu. Nezapomeňte si k tomuhle zážitku připravit svíčky a playlist s písničkami, které pro ně mají zvláštní význam.

Co s ním podniknout

Vodní znamení interpretují svět prostřednictvím vlastních pocitů a intuice. Planetárním vládcem Raka je Luna, symbol péče, domova a mateřství. Mějte proto na paměti, že si Rak nade vše váží kvalitně stráveného společného času. Tradiční rande typu kino nebo koncert však nemusí být nejlepší volbou, protože vám neposkytne dost příležitostí pořádně si popovídat. Pamatujte na to, že Rak vás chce hlavně poznat, pochopit, jak se cítíte — a cítit to, co cítíte vy. Pokud mezi vámi vznikla již dostatečná důvěra, párová jóga může být intimním zážitkem, který ho zcela pohltí. A protože je nejspíše umělecky založený, ocení i kreativní workshopy, jako je tvorba šperku, keramiky či pěstování pokojovek.

Co mu pořídit

Oplaťte mu jeho přízeň dárkem, kterým mu jasně dáte najevo, že ho hodláte hýčkat a opečovávat stejně jako on s láskou pečuje o vás (a všechny ostatní ve svém životě). Vsaďte na estetiku trendu coquette a inspirujte se valentýnskou kampaní SKIMS s Lanou Del Rey (rovněž narozenou ve znamení Raka) nebo nejnovější kolekcí Chanel haute couture jaro-léto 2024. S mašlemi, tylem ani saténem nemůžete udělat chybu.
Raci svým domovům věnují zvláštní péči. I malá pozornost, která zútulní jejich obydlí, bude vítána. Plyšáky, ke kterým se mohou přitulit, když vy zrovna nebudete nablízku, a cokoliv měkkého nebo roztomilého si určitě oblíbí.