Valentine's Day

Rande s Beranem: Kam jít, co podniknout a čím mu udělat radost na Valentýna

Znáte ty charismatické jedince, kteří vstoupí do místnosti a okamžitě ji naplní svou nezaměnitelnou energií? To přesně jsou Berani. Stejně jako všechna ohnivá znamení budou naprosto zdrceni, pokud jejich slávu náležitě neoslavíte. A to platí na Valentýna dvojnásob. Ať už vymýšlíte plány pro svého nejlepšího přítele, partnera, nebo pro sebe, nechte se vést hvězdami a mini průvodcem od Vogue.
Foto: Getty Images
Alessandra Ambrosio, collage: Emma Kotian

Kam zajít

Rádi se pěkně vyparádí a vyrazí do společnosti. Zároveň nestojí o mdlé pokrmy – chtějí výrazné chutě, které uspokojí jejich mlsné jazýčky. Představte si tlumená světla, moderní umění a skrytý bar a pozvěte je do restaurace s exotickými specialitami, která má styl a jiskru. Vyzkoušejte čínská (Chi Xiao Mian), korejská, japonská (Hanil, Sumi Garden) nebo brazilská jídla (Brasileiro). 

Co podniknout

Hravost a soutěživost tvoří nedílnou součást jejich povahy. Pozvěte je na bowling a sledujte, jakou radost jim udělá, když zahrají strike. I během hraní mini golfu se projeví jejich přirozená touha zdolat překážky a dosáhnout cíle, což pro ně představuje velký stimul a zároveň zábavu. Pokud váš Beran oceňuje adrenalin spojený s logikou, vydejte se na únikovou hru a pozorujte, jak se s chutí pustí do řešení každé hádanky. 

Čím udělat radost

Při výběru dárků se zaměřte na ty, které osloví Beranovu sladkou i koketní stránku. Zkuste vsadit na luxusní čokoládu nebo originální cukrovinky, které nadchnou jeho chuťové buňky. Pro dotvoření celkového dojmu můžete zvolit elegantní doplněk či parfém, který podtrhne beranní osobnost. A hlavně nezapomeňte na krásné balení, které dodá dárku šmrnc.