Valentine's Day

Jak očarovat Střelce? Nečekanými gesty!

Jsou od přírody vášniví a tajně si přejí, aby se jejich protějšek (nejen) na svátek zamilovaných pořádně vyřádil. Nepotrpí si tolik na materiálních dárcích, ocení spíše nečekaná gesta a snahu vytvářet nezapomenutelné vzpomínky. Čím je okouzlíte? Inspirujte se našimi tipy.
Foto: Getty Images
Zoë Kravitz, collage: Emma Kotian

Kam zajít

Střelci preferují pohodovou atmosféru bez zbytečného přepychu. Hlavně aby z místa neodcházeli hladoví... Jaký podnik zvolit? Zkuste si dopředu zarezervovat stůl v pizzerii Da Pietro, která nedávno otevřela svoji pražskou pobočku. Neapolskou pizzu, typickou svým vyšším okrajem a nadýchaným těstem, kterou tu dostanete, určitě nepohrdne. Ocení také nápaditá a neotřelá jídla — za těmi zavítejte třeba do bistra Mămăm v pražských Vršovicích, kde vám mladý sympatický pár připraví svá oblíbená jídla. V případě, že se chcete odvázat, přihlaste se na kulinářský kurz, kde nejenže získáte nové dovednosti, ale rovněž si skvěle pochutnáte.

Co podniknout

Chtějí poznat a zažít něco opravdového. Vezměte tedy Střelce na místo, kam jste ještě nikdy nikoho nevzali. Prahnou po tom cítit se výjimečně, objevovat a zažívat. Mimochodem, v karaoke baru se cítí jako ryba ve vodě... Můžete rovněž zvážit bruslení nebo návštěvu arkád. Hlavní je se přece pobavit.

Čím potěšit

Dárky pro Střelce by měly odpovídat jejich svobodnému duchu, hravosti i extrovertní povaze. Pokud pro vás peníze nejsou překážkou, i spontánní výlet do zahraničí nebo exotická dovolená můžou být perfektním dárkem. Střelci navíc ocení jakoukoliv věc, která oživí jejich sbírku. A pokud se rozhodnete pro něco praktického, co využijí na cestách, uděláte jedině dobře.