Trendy

Bundy do pasu: Proč si letos koupit puffer jacket

Kabát zdaleka není jediným must have této zimy. Pokud se nechcete pro letošní sezonu ztratit v beztvaré péřovce, a přesto se tepla odmítáte vzdát, není důvod zoufat: Puffer jackets ovládají letos nejen přehlídková mola, ale i street fashion. Přinášíme vám výběr těch, ve kterých budete vypadat skvěle, ať už je váš rozpočet jakýkoliv.
Foto: Getty images
Emily Ratajkowski
Všichni to víme: kašmírové i vlněné kabáty jsou to, do čeho se vždy vyplatí investovat a co sluší zkrátka všem, ale když vyrazíme na procházku městem nebo večer s přáteli na svařené víno, teplo a pohodlí je naším hlavním požadavkem. I nejlepší návrháři světa respektují naši touhu být v teple a zároveň vypadat k světu. Krátké puffer jacket do pasu tak nezůstaly přehlídkovou záležitostí, ale od Milána po Londýn v nich potkáte snad každou it girl.
Trend ultrakrátkých péřovek začal pravděpodobně nyní už retro bundou Nuptse od The North Face, později jsme podobné střihy i materiál mohli vidět v posledních přehlídkách Gucci, Prada i v obchodních řetězcích. Nosí se v lesku i matu, ve stříbrné i zlaté. Slušet vám budou v oversize střihu i ty přepásané. A co je hlavní: Jde o velmi praktické módní kousky, které nemusejí ihned do čistírny, když je cestou do práce omylem polijete kávou. Venčení psa v téhle celkem omyvatelné bundě se taktéž nestane potenciální pohromou. Tak jakou si letos pořídit? Zde je seznam pro ty, kdo vědí, co chtějí, i pro ty, kteří mají před výplatou.