Svatby

Britney Spears se vdala v šatech Versace

Britney Spears a Sam Asghari jsou oficiálně manželé. Své ano si řekli ve zpěvaččině domě v Los Angeles ve čtvrtek 9. června. Nevěsta měla na sobě bílé šaty Versace a ženich černý smoking stejné značky. Mezi hosty nechyběla Madonna, Selena Gomez či Paris Hilton.
S hercem a fitness trenérem se zpěvačka seznámila v roce 2016 na natáčení videoklipu a další rok se vztahem pochlubila na Instagramu. Zasnoubili se v září 2021, kdy Sam nechal na prsten s briliantem vyrýt slovo Lioness, tedy svou soukromou přezdívku pro Britney.
V dubnu 2022 dala ostře sledovaná dvojice fanouškům vědět, že rozšiřuje svou rodinu, o měsíc později se však na Instagramu objevila zpráva, že Britney potratila: „Naše vzájemná láska je naší silou. Budeme se dál snažit o rozšíření naší krásné rodiny...“
Při plánování svatby se manželé spojili s organizátorem slavných eventů Jeffreym Bestem ze společnosti Best Events. „Opravdu jsme chtěli, aby to byl malý a krásný obřad s rodinou a přáteli,“ řekla Britney pro Vogue. „Chtěli jsme teplé a ženské barvy včetně růžové, bílé, krémové a zlaté.“ 
Nevěsta měla na sobě elegantní šaty Versace s rozparkem a klasický bílý závoj se saténovým lemováním. Sam oblékl smoking stejné značky.
Na přirozeném looku nevěsty spolupracovaly Charlotte a Sofia Tilbury. „Byla jsem nadšená a poctěná, že jsem byla požádána, abych navrhla svatební make-up!“ uvedla Charlotte. „Britney je ikonou naší doby, která nás všechny inspirovala a posílila svou radostí a pozitivní energií. Je tak přirozeně krásná a má ty nejvíc fascinující velké hnědé oči.“ 
Záře nevěsty byla ještě umocněna šperky od klenotnice hvězd Stephanie Gottlieb. Zahrnovaly diamantové náušnice, náhrdelník ve tvaru srdce z bílého zlata a oválný diamantový náramek. Pár si u Stephanie nechal vytvořit také snubní prsteny.
Před domem dvojice, který byl pro tuto příležitost zahalen do růžové barvy a růží, stál bílý kůň se zlatými kopyty, který táhl kočár jako stvořený pro princeznu popu. Mezi hosty nechyběli Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton a Carter Reum, Kathy Hilton, Maria Menounos, Ansel Elgort, will.i.am a Donatella Versace.