Svatby

Magické a neotřelé místo na svatbu? Stačí dvě slova: Gabriel Loci

Lokace. Atmosféra. Historie. Máte vysoké a neobvyklé požadavky pro uspořádání nejdůležitějšího dne ve svém životě? Pak jste tu správně. Pražský Gabriel Loci je místem v mnoha ohledech pozoruhodným i originálním — a vaše sny promění v realitu.
Foto: courtesy of Gabriel loci
Unikátnost komplexu postaveného v novorománském stylu na konci 19. století, který obývaly benediktinské jeptišky, rozlehlost i členitost areálu a přilehlý kostel… to vše si připoutá vaši pozornost a nepřestane fascinovat. Na jediném místě na vás totiž dýchne historie, ale i okázalé prostory, které sloužily jako filmové kulisy. Jinými slovy: svatba v Gabriel Loci se stane jedinečným a nezapomenutelným zážitkem. Doslova pro každého.
Foto: courtesy of Gabriel loci

Stálost a krása napříč časem

Stejně jako móda, i svatby napříč lety procházejí nejrůznějšími trendy. Od svateb na venkově po obřady na zámcích, někdy je to zkrátka trochu věda, objevit to, co se nám nejen skutečně líbí, ale aby zároveň místo splňovalo fakt, že na něm lze zorganizovat cokoliv — bez rizik a stresu. Gabriel Loci splní vše, na co si jen vzpomenete. Nachází se na pomezí staré pražské zástavby a moderní části Smíchova, a zároveň je na dohled od Pražského hradu a okouzlující Kinského zahrady. Samotný obřad lze přitom uspořádat v kostele Zvěstování Panny Marie, který stojí přímo v areálu. Kostel zdobí původní fresky z 19. století a jedná se o nejvíce zachovalou část celého objektu. Pro menší i velkou hostinu — ať už v klasickém, nebo netradičním duchu — je možnost vybírat z reprezentativních sálů, jako je je Rajská zahrada, Lustrový sál, Knihovna nebo Sloupový sál s impozantními sloupy a klenbami. Plánujete tančit venku? Není problém. K dispozici je i venkovní zahrada s letním barem a scénou.
Foto: courtesy of Gabriel loci
O tom, že je toto místo magické, není pochyb. „Trendem posledních let jsou jistě netradiční a neokoukané lokality. Potvrzují to i naše zkušenosti, kdy roste zájem o Gabriel Loci, a to nejen jako dějiště kulturních akcí, ale také soukromých i firemních večírků, a stále častěji právě svateb,“ říká Magdalena Dvorská, manažerka Gabriel Loci, a dodává: „Navíc prostřednictvím našich partnerů můžeme pomoci s produkcí celého svatebního dne a svěřit přípravy do rukou skutečných odborníků. Umíme tak zajistit vše — od cateringu po krásnou květinovou výzdobu.“ Ostatně, stačí se jen přijít podívat a vaše srdce už si odpoví za vás.
Foto: courtesy of Gabriel loci