Svatby

Jak na svatební účes podle Jennifer Lopez

Zaujal vás svatební účes Jennifer Lopez? My o něm víme vše.
Chris Appleton, který se o hřívu Jennifer Lopez stará už několik let, během exkluzivního rozhovoru pro Vogue prozradil, že chtěl pro J.Lo nadčasový, ne příliš výstřední účes, který jen doplní její přirozené kouzlo. „Celou dobu jsme počítali s myšlenkou, že by vlasy neměly být přespříliš upravené,“ vysvětluje vlasový mág. 
„Přední část vlasů jsem tedy stáhl na obou stranách, to proto, aby obličej zůstal odhalený, přičemž vzadu zůstaly prameny rozpuštěné. A i když celek nepůsobí komplikovaně, vlasy tak získaly luxusní vzhled. Měly působit lehce, splývavě, aby při chůzi letmo poskakovaly.“ 
Záměrem navíc bylo, aby rozpuštěné kadeře ladily s nevěstinými šaty, ale nepřebily je. „Dobrý účes nespočívá v tom, že na sebe strhne veškerou pozornost, ale spíše ho doladí,“ zdůrazňuje Chris Appleton. 
Kadeřník vlasy proto nejprve vyfoukal a poté ještě natočil velkou kulmou. Vlasům tak dodal extra objem. Účes pak zpečetil sprejem proti vlhkosti, leskem ve spreji a lakem, díky čemuž styling držel spolehlivě pohromadě.
A i když má tento expert za sebou již hromadu prestižních projektů, říká, že toto byla jedna z nejlepších zkušeností. „Byl to úžasný den a já jsem nasmírně poctěn, že jsem mohl být jeho součástí,“ nechal se slyšet. „Byli jsme s Jennifer jako dvě děti, které se chystají a hrají si na svatbu.“