Společnost

Meghan na první obálku s Harrym zvolila symbolickou bílou a šperky princezny Diany

Vévodkyně ze Sussexu a princ Harry jsou hvězdami nového vydání časopisu Time, který každoročně sestavuje seznam 100 nejvlivnějších osobností. Je to jejich první obálka, na které se objevují jako pár. Manželé, které fotografoval Pari Dukovic v jejich domě v kalifornském Montecitu, byli oceněni za práci pro nadaci Archewell.
Na obálce je Meghan opět celá v bílém: na sobě má košili s vyhrnutými rukávy a široké plisované kalhoty. Podobný komplet oblékla minulý měsíc na své narozeninové video, kde spolu s herečkou Melissou McCarthy představila mentorskou iniciativu 40x40. V bílé boyfriend košili Misha Nonoo se objevila už při svém prvním oficiálním vystoupení s princem Harrym na Invictus Games 2017.
Celo bílé oblečení lze vnímat jako poklonu volebnímu právu žen (bílá byla jednou z barev, které nosily vůdkyně hnutí a v posledních letech ji upřednostňovali například americká viceprezidentka Kamala Harris, kongresmanka Alexandria Ocasio-Cortez nebo Hillary Clinton). Bílá košile na ženách působí až drsným obchodním dojmem, o nositelce vypovídá, že je neochvějná a není radno si s ní zahrávat. To na Meghan Markle sedí, protože o sobě vždy tvrdila, že ráda pracuje a dotahuje věci do konce.
Snad nejvýznamnějším prvkem jejího outfity jsou ovšem hodinky. Podle všeho se jedná o zlaté Cartier Tank Française, které kdysi vlastnila zesnulá princezna Diana. Vévodkyně je měla i při prvním oficiálním focení v říjnu loňského roku během spolupráce s časopisem Time 100. Hodinky pro ni zjevně hodně znamenají, stejně jako pro Harryho, který jí je věnoval.
Sama Diana je často nosila v 90. letech, ačkoli vlastnila i jiný model Cartier Tank s černým řemínkem z aligátora a zlatým pouzdrem. Také Meghan Markle ráda nosí výjimečné šperky, které pro ni mají skrytý význam včetně kamenů z jednoho z Dianiných náramků v zásnubním prstenu a náhrdelníků s iniciálami Harryho, jejích dětí a znameními zvěrokruhu. 
Ani u ní se nejedná o jediné hodinky Cartier Tank, které vlastní. Během jednoho rozhovoru pro časopis Hello! se přiznala, že si stříbrný model koupila jako dárek, když producenti potvrdili třetí sérii seriálu Suits. Na hodinky si nechala vyrýt nápis To M.M. From M.M. „Má dcera je po mně jednoho dne zdědí. Právě to dělá ze šperků něco výjimečného, to pouto, které k nim máte,“ řekla tehdy.