Společnost

O čem bude podcast Emily Ratajkowski?

Je úspěšnou modelkou, herečkou, autorkou bestsellerové knihy My Body a nově se stane i moderátorkou. Emily Ratajkowski přichází s podcastem High Low with EmRata, který vstoupí do éteru už 1. listopadu. O čem bude?
Fakt, že má tahle jednatřicetiletá Američanka fanouškům nejen co ukázat, ale především sdělit, dokázala knihou, sbírkou esejí z jejího osobního života. A i když původně Ratajkowski neplánovala, že by se svým publikem komunikovala prostřednictvím mluveného slova, úspěch loni vydané knihy ji dovedl právě k podcastu. V rozhovoru pro magazín Variety uvedla, že je „nesmírně nadšená z produkce nové show, kterou si může dělat po svém.”
Jednotlivé díly podcastu High Low with EmRata budou vycházet dvakrát týdně, z nichž jeden bude vždy bonusový pro předplatitele. Jedna epizoda pokaždé přinese rozhovor s hostem, zatímco v té druhé bude modelka sólo hovořit na konkrétní téma. „Šance ponořit se do témat, která mě zajímají, navíc v tomto formátu, je opravdu vzrušující,“ uvedla Ratajkowski pro magazín Variety. „Nechci, aby show působila domýšlivě, chci mluvit o věcech, které považuji za zajímavé a důležité.“ V bonusových epizodách se osobnost, která se narodila v Británii, ale žije roky v USA, bude věnovat komentářům od svých posluchačů.
Témata, na která by se chtěla v podcastu zaměřit, jsou: feminismus, popkultura, vztahy, ale i to, jak vnímá sebe samu, což bylo také jedním z hlavních témat její knihy. A i když se na rozhovory těší a doufá, že do nich vnese i vlastní zkušenosti, připouští, že má z moderátorské premiéry trochu obavy.  
„Knihy jsou úžasné, protože vytvoříte věc, která je vaše, ale lidé si koupí svou kopii, která se následně stane jejich. Vztah mezi spisovatelem a čtenářem je skvělý, ale rozhodně to není taková konverzace, jakou můžete mít online, v diskurzu, který se neustále odehrává na Twitteru a TikToku,“ uvedla Ratjakowsi pro magazín Cut. „Podcasting je někde mezi tím. Líbí se mi myšlenka vést konverzaci a vést komunitu způsobem, který vám kniha neumožní.“
„Prostřednictvím knihy jsem měla pocit, že lidé chápou mě, mou filozofii a vůbec to, kdo jsem. Ale mít možnost mluvit přímo k publiku mě vždy lákalo.“ Jste zvědaví, jak se jí to bude dařit? Ještě než vyjde první epizoda podcastu High Low with EmRata, můžete si poslechnout oficiální trailer a také si v naší galerii připomenout modelčiny nejlepší outfity.