Společnost

Mary Beth Barone a Benito Skinner: nejstylovější podcasteři

Doba, kdy podcasteři vytvářeli pouze audio obsah, je pryč. Kdo dnes nemá ve studiu kameru, rozjetý Instagram, kabelku od Diora a šaty Versace, jako by nebyl. Pojďte se seznámit se dvěma nejstylovějšími podcastery, kteří vám každou středu naservírují do oušek audio jízdu jménem Ride. Jsou totiž nejen sakra vtipní, ale také super styloví.
Foto: Instagram @bennydrama7
Mary Beth Barone a Benito Skinner
V angličtině se tomu říká „match made in heaven“ – prostě dokonalé spojení. Tak se dá charakterizovat podcast Ride dvou komiků na vzestupu: Mary Beth Barone a Benito Skinnera. Právě na Skinnera jste možná narazili na Instagramu nebo na TikToku, kde během pandemie zaznamenal úspěch jeho účet @bennydrama7. Ostatně Vogue v roce 2020 napsal, že právě Skinner je jediná vtipná věc, která se roce 2020 stala. Na sítě během pandemie sypal jeden zábavný skeč za druhým a také parodická videa, která z něj téměř přes noc udělala ikonu humoru a nadšeně je sdíleli i ti, co je parodoval (nikdo menší než Shawn Mendes nebo Kylie Jenner). Aktuálně hraje v prvotině herečky a režisérky Chelsey Peretti First Time Female Director, objevil se v epizodní roli kultovního seriálu Larry, kroť se a připravuje pro Amazon komediální seriál Overcompensating, který těží z jeho stejnojmenné divadelní show z roku 2018. Je jisté, že Benny Drama právě jede a nejinak je tomu i u jeho podcastové partnerky MB Barone.
Newyorská stand-up komička, autorka a herečka, která se letos objeví v debutovém erotickém thrilleru Good Girl od režisérky a scénaristky Lauren Garroni (můžete ji znát z dalšího skvělého podcastu Every Outfit), má za sebou moře stand-upů, mimo jiné třeba v talk-show Jimmyho Fallona.

Za mikrofon jedině ve stylu

A o čem je vlastně Ride? Rozhodně, jak už napovídá název, je to jízda plná humoru, aktualit z popkultury, ale především ze života dvou zmíněných moderátorů – ostatně popisek podcastu Ride je výmluvný: „Vaši nejoblíbenější tastemakeři a besties jsou zpět, a vy si tak můžete poslechnout každou středu cestou do Sephory jejich legrační, srandovní a trošku neuctivé tlachání o životě, vesmíru, existenci a hlavně o tom, pro co aktuálně bijí jejich srdce. Konečně můžete za mikrofonem přivítat dvě absolutní bimbos a poslouchat, jak se baví o Schrödingerově kočce, jaké to je být ještěrkou nebo o Interstellaru Christophera Nolana a dalších aktuálních i nadčasových tématech, tak nasedat a poslouchat!“ 
Kromě humoru a vyřídilky mají ovšem tito dva umělci také nezpochybnitelný smysl pro módu. Skinner je už několik sezon influencerem spolupracujícím se značkou Dior, která ho zve pravidelně na přehlídky. Další brand, který se Skinnerem spolupracuje, je americký Thom Browne – pro něj dokonce Benny Drama oprášil jednu ze svých parodických postav, gen Z stážistu Koopera, který diváctvo provedl zákulisím Brownovy přehlídky.

Styl Mary Beth Barone se vyžívá v trendech, které jsou typické právě pro generaci Z: sexy athleisure, ale také variace na coquette styl. Barone dokáže s lehkostí namíchat tepláky s nejroztomilejším topem a hned nato se objevit v přísných nebo roztomile holčičkovských minišatech. Za svým stand-upovým mikrofonem vypadá prostě vždycky jako za žurnálu. Naposledy okouzlila Instagram i živé publikum vintage šaty Versace, ve kterých dala téměř 40 minut svého stand-up speciálu Thought Provoking. Zvedněte ruku, pokud jste někdy viděli víc glam komičku. Já ne!