Společnost

Nejlaskavější znamení zvěrokruhu

Pohání hvězdy vaši vlídnost, nebo ji naopak ubíjejí? Zjistěte, jak na tom podle horoskopu jste.
Zařadit se mezi nejlaskavější znamení zvěrokruhu je ušlechtilý cíl, ale pravdou je, že každé z nich vyjadřuje laskavost a vlídnost svým vlastním způsobem. Zatímco někomu můžete zavolat ve tři ráno a pomůže vám vyřešit jakýkoliv problém bez otázek, další razí teorii přísné lásky a řekne vše na rovinu jen proto, aby vás ochránil. V následujícím řebříčku zjistíte, jak jste na tom podle hvězd vy.

Rak

Zůstává dlouho vzhůru, aby zkontroloval, jestli všichni dorazili v pořádku domů, a připomene vám, že máte druhý den ráno vypít dostatek tekutin. Zpočátku může působit odtažitě a odměřeně, ale Rak je obdařen bezmezným soucitem a péčí o své blízké.

Ryby

Rybám díky jejich emoční inteligenci nic neunikne a jsou schopné odhalit jakýkoliv nevyřešený pocit ukrytý pod povrchem. Jsou to právě ony, kdo se snaží o smír ve skupině, to však dokáže být někdy frustrující, když se rezolutně odmítají přiklonit na jednu nebo druhou stranu. Ale co je špatného na tom, že chtějí, aby spolu všichni vycházeli? Ryby vědí, že v harmonickém prostředí je život jednodušší, a právě to je jejich cíl.

Býk

Býci jsou zářivými hvězdami plnými oddanosti a touhy po zdokonalení života svých blízkých. Ve společnosti představují osvěžující prvek. Když vás potká neštěstí, nebo potřebujete pomoc, stačí zaklepat na jejich dveře a najdete u nich podporu. S býky máte jistotu, že se na ně vždy můžete spolehnout, a proto je jejich přátelství nepřeberným zdrojem lásky a péče. 

Panna

Panny jsou často považovány především za perfekcionisty, ale ve skutečnosti mají podobně jako Ryby schopnost rozeznat skutečné pocity lidí. Když ale jde o jejich vlastní výmluvy, ty mají Panny opravdu v malíku. Toto znamení by vám sice nikdy nelhalo o tom, po čem touží, ale dokáže vám namluvit, že chce do kina raději na Barbie místo Oppenheimera, protože ví, že byste si lístky sami nekoupili. Panna je zkrátka skvělý pozorovatel a přítel, o kterého se můžete kdykoliv opřít.

Váhy

Váhy se vždy snaží dosáhnout rovnováhy ve všem, co dělají. Mají v sobě hluboký smysl pro spravedlnost, který je motivuje fandit smolařům. Můžete se s nimi cítit svobodní a ukázat jim své pravé já, protože vás vždy pochopí, i když vaše životní rozhodnutí nemusí dávat ostatním smysl. Jsou to právě Váhy, kdo vás podpoří a ujistí, že jste na správné cestě. S jejich podporou se cítíte silní a motivovaní.

Beran

Hluboce jim na vás záleží a dokážou o vás maximálně pečovat. Nicméně se někdy místo sdílení svých problémů mohou uchýlit k agresi, což situaci dokáže zkomplikovat. Jakožto vášnivé osobnosti mají ale ty nejlepší úmysly a stačí jim dát trochu prostoru a čas, aby si své chyby uvědomili. Nakonec uvidíte, že jejich láska k vám překoná všechny překážky. S jejich podporou ucítíte, že na své straně máte opravdu silného a oddaného přítele.

Kozoroh

Nenechte se zmást, Kozoroh překypuje opravdovým zájmem o své blízké. Ale za to očekává, že jim odpovíte stejnou zdvořilostí a pozorností, kterou věnuje vám. Pokud tomu tak není, může se na chvíli stáhnout do své ulity. Stačí mu ale ukázat, že si ho vážíte, věnovat mu trochu pozornosti a bude navždy vaším opěrným bodem.

Blíženci

Ačkoli tomuto znamení nechybí upřímnost, je o nich také známé, že jako motýlci přelétají z květu na květ a často mohou v hádce hrát roli ďáblova advokáta, jen aby dali druhé straně za pravdu, i když nezaslouženě.

Štír

Jakmile vás Štír přijme do svého úzkého kruhu, začíná opravdu intenzivní dobrodružství. Jejich oddanost a láska vůči vám vzplane tak silně, že často nebudete vědět, co s ní. Pokud však ublížíte někomu, na kom jim záleží, nebudou váhat a použijí vaše slabé stránky proti vám. Jejich nejlepší, ale zároveň i nejhorší vlastností je jejich nutkavá potřeba chránit své blízké; pokud jste se Štírem zadobře, tak se nemáte čeho bát, ať už si procházíte radostným, nebo stresujícím obdobím.

Lev

O tom, že Lev žije velkolepý život, není pochyb. Vždyť pro ty, na kterých mu opravdu záleží, udělá neuvěřitelná gesta lásky. Jakožto silná osobnost však často klade své vlastní potřeby na první místo. To je ale pouze proto, aby se stal svou vlastní nejlepší verzí a skvělým přítelem pro ostatní. Cíl má vždy jasně stanovený – dosáhnout vrcholu a vydat ze sebe to nejlepší, co může.

Vodnář

Inteligentní a bystrý Vodnář je ten, na koho se obrátíte, když se dostanete do úzkých. Pokud však chcete, aby vám někdo řekl, že máte pravdu, nemusí to být zrovna nejlepší první volba – jeho hluboce analytická povaha mu nedovoluje pronášet uklidňující fráze jen proto, aby nezranil něčí city.
Článek vyšel v originále na vogue.in.