Man

Znáte atraktivnější módní doplněk pro muže než sexy auto?

Pro někoho může být auto jen dopravním prostředkem, pro mnohé je součástí image. Váš vůz prozradí, jaký máte vkus, společenské postavení i životní styl. O svém majiteli vypovídá opravdu hodně. I proto automobilky často při focení nových modelů využívají charismatické muže, které fotografovaný objekt ještě o kousek pozvednou. Podívejte se, jak si s tímto atraktivním párováním poradil francouzský Peugeot.
Foto: Archiv Peugeot
Tento pohledný muž působí hodně sebevědomě, až arogantně. Jednoznačně se o něm však dá říct, že je atraktivní. Vůz, který symbolizuje, je 508 Peugeot Sport Engineered, nejsilnější model v historii značky. Supersportovní fastback vybavený silným benzinovým čtyřválcem, kterému pomáhají dva elektromotory. Díky nim ujede čistě na elektřinu až 54 kilometrů. To se pak z rozdivočené šelmy stane hodný beránek, který ukrajuje kilometry bez jediného hlesnutí a s nulovými emisemi.
Foto: Archiv Peugeot
Sportovní, rozvážný chlap do nepohody, který si poradí v každé situaci. Tento model reprezentuje terénní pick-up Peugeot Landtrek. Auto, které je robustní, výkonné, snadno opravitelné. Utáhne 3,5 tuny. Neuvěřitelný výkon.
Foto: Archiv Peugeot
Foto: Archiv Peugeot
Naopak tento mladý muž působí mnohem jemněji. Elegantní, upravený, vyzařuje vkus a inteligenci. Jeho auto se jmenuje Peugeot 308. Auto roku 2014 s mnoha asistenčními systémy, vysoce komfortní a s vynikajícími jízdními vlastnostmi. Verze SW disponuje nejprostornějším zavazadelníkem ve své kategorii.
Foto: Archiv Peugeot
Foto: Archiv Peugeot
Když potřebujete prezentovat auto pro muže, jenž se živí rukama, vyberete si modela, na kterém je na první pohled patrné, že si poradí v každé situaci. Rozvážný, důvěryhodný. Užitkové auto, které je s ním spojené, je Peugeot Partner. Při svém uvedení na trh tento vůz zvítězil v mezinárodní anketě Dodávka roku. Od příštího roku se bude v Česku prodávat i jako elektromobil.
Foto: Archiv Peugeot
Foto: Archiv Peugeot
Někdy se automobilky nespokojí s anonymními tvářemi ze světa modelingu, ale sáhnou rovnou mezi hvězdy. S vozem Peugeot 108 se představil zpěvák Mika. Originální, veselý, optimistický, to jsou vlastnosti, které mají společné. Nejmenší z modelové řady Peugeot, model 108, se prodává i se stahovací plátěnou střechou. Zkrátka auto, které vás bude bavit.
Foto: Archiv Peugeot
Foto: Archiv Peugeot
Další známou tváří reprezentující automobilku je jeden z nejslavnějších tenistů všech dob, Novak Djokovič. Rozený vítěz. Muž, o kterém mluví celý svět, přesto na vás působí jako milý kluk, který stojí nohama pevně na zemi. Stejně to má i vůz Peugeot e-208. Možná na to nevypadá, ale toto auto je vrcholem modelové řady malých aut. V top výbavě GT a s elektrickým motorem, který na jedno nabití ujede až 340 kilometrů. Ne nadarmo byl zvolen Evropským autem roku 2020.
Foto: Archiv Peugeot
Text vznikl ve spolupráci s  Peugeot.