Man

Lekce stylu v podání The Weeknda

V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se nejspíš řídí The Weeknd, když si vybírá outfity v soukromí i na stage. Džínové bundy a bombery mění při významnějších událostech za obleky s propracovanými detaily a během přestávky Super Bowlu jsme ho tak mohli vidět v saku Givenchy, jehož výroba trvala přes 250 hodin. Podívejte se s Vogue CS, jak se obléká na koncertech i mimo ně zblízka
Na ulici byste ho běžně potkali v tmavých kalhotách, které doplňuje džínovými bundami, bombery nebo mikinami. Na počátku kariéry se dost podobně oblékal i na koncerty. Nebyl si v živém vystupování úplně jistý, a právě proto volil až do předposlední desky Starboy na pódium outfity, na které byl běžně zvyklý.
S albem After Hours, jež vyšlo před rokem, přišlo nejen nové sebevědomí, ale i garderoba. Obleky, které zatím nosil pouze na výjimečné události, se staly součástí jeho (online) koncertů. Určitě se vám vybaví červené sako, které je symbolem alba i celé tour. 
Minulý týden jsme viděli jeho vystoupení v poločase Super Bowlu, kde dostal ikonický oblek nový rozměr. Nechal si ho totiž speciálně na zakázku ušít u Givenchy. Výroba saka posetého kamínky trvala více než 250 hodin.
The Weeknd, vlastním jménem Abel Makkonen Tesfaye, dnes slaví 31. narozeniny a my se nemůžeme dočkat, co si pro nás připraví do budoucna. Mezitím si prohlédněte jeho #StyleFile v galerii.