Man

Andělský rozcuch v podání Justina Biebera je zpět

Co mají společného Harry Styles, Troye Sivan a Justin Bieber? Místa na předních příčkách hitparád, miliony fanynek a nejoblíbenější pánský účes roku 2020.
Lamači nejen dívčích srdcí stále častěji připomínají nebeské bytosti. Justin Bieber se vrátil zpátky ke kořenům a osvědčenému bieberovskému střihu v novém videoklipu Popstar, kde vystupuje po boku DJ Khaleda. Je pravda, že tentokrát působí jeho účes mnohem nedbalejším dojmem než v začátcích kariéry. Zdobí ho jemné kudrlinky, které trčí na všechny strany. Tak trochu mi evokuje biblického cheruba, co čas od času rád surfuje na moři. 

Z karantény rovnou na výsluní 

Vývoj aktuálně nejvíc trendy účesu byl následující. Ze střihu podle kastrolu pozvolna vzešla pánská trvalá, a to díky influencerům na TikToku a K-pop boybandům. Poté už stačila jen několikaměsíční karanténa, zavřené kadeřnické salony a zrodil se nejoblíbenější pánský look letošního roku. Možná, že se všichni chceme jen nostalgicky vrátit do mladých bezstarostných let...
Foto: @troyesivan
Troye Sivan
Foto: @machinegunkelly
Machine Gun Kelly
Foto: @harrystyles
Harry Styles
Podobný účes zvolil při příležitosti vydání nového alba In A Dream také australský zpěvák Troye Sivan. Jeho andělský rozcuch s výraznou texturou a ofinou do čela je perfektním příkladem aktuálního trendu. Klíčem k úspěchu je pochopitelně správný styling.
„Vlasy po mytí lehce poprašte sea salt sprejem od kořínků ke konečkům a poté je z 80 % vysušte pomocí difuzéru. Pak je nechte volně proschnout na vzduchu a prohrábněte prsty,“ radí kadeřník Craig Hughan z pražského salonu Stolen. 
Přirozenějším lookem bez jakýchkoliv stop po stylingu vynikají členové korejské kapely BTS. Harry Styles si ofinu nechal vyčesat nahoru, což ve výsledku působí daleko modernějším dojmem. Co na to bad boy Machine Gun Kelly? Dává přednost nedbalému peroxidovému rozcuchu. Jak dlouho mu asi trval styling na VMA's, netuším, ale zajímalo by mě, jakým směrem se s druhou vlnou koronaviru bude tento účes vyvíjet dál.