Man

Krémy na ruce, které vám na podzim nesmí chybět

Winter is coming! Seznamte se s deseti minimalistickými krémy na ruce, které se v chladném počasí stanou must-have vaší denní rutiny.
V parfumerii na letišti si prohlížím kosmetiku. Přichází prodavačka a nejistě se ptá, zda mi může poradit s vodou po holení. Když se dozví, že hledám dobrý nemastný krém na ruce, protože s příchodem podzimu potřebují kvalitní péči a hydrataci, pátravě se na mě zadívá a prohlásí: „Jste chlap, to nepotřebujete.“ A je to zase tady. Žijeme ve 21. století a už dávno přece neplatí, že krémy jsou jen pro ženy. A který chlap by chtěl, aby jeho ruce v pětadvaceti vypadaly jak vysušená broskev?
Foto: Alexander Bel
Pravdou je, že najít ten správný, když máte na výběr z nekonečného množství značek i ingrediencí, rozhodně není snadné. Krém na ruce by měl především dobře hydratovat, vyživovat a chránit v chladném počasí, případně můžete zvolit takový, který umí rozjasnit, zamezit červenání nebo dokonce odstranit pigmentaci. 
Já osobně vybírám také podle vůně a hlavně designu, aby mě na pracovním stole nic nerušilo. Prodavačka na letišti by byla ještě víc zmatená, kdybych se zeptal na ten nekrásnější, a tak jsem výběr vzal zcela na sebe a představuji vám minimalistické krémy na ruce, které nejenže mají výborné účinky, ale i skvěle vypadají.
Chanel určitě nemusím představovat, má luxusní design a budete ho milovat. Doporučuji i francouzskou značku L’Occitane a jejich krém s bambuckým máslem, medem, mandlemi a kokosovým olejem. Byredo přichází s novinkou Slow Dance a kromě minimalistického provedení oceníte i návykovou orientální vůni. Na dalších sedm krémů a ozdob pracoviště v jednom se podívejte do galerie.