Man

Nejlepší hydratační krémy pro muže

Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Co se však týče péče o pleť, jsme na stejné planetě. Muži ovšem většinou na té temnější straně. Pleť mají hutnější, mastnější a kvůli častému holení i citlivější. I přes všechny rozdíly mohou klidně používat krémy pro ženy a mít z nich maximum benefitů. Největším problémem tak bývá přimět je k tomu, aby nějaký vůbec používali. 
Foto: Imaxtree

Proč ho potřebujete? 

Hydratační krém by měl být po pravidelném čištění první zbraní kosmetického arzenálu v boji proti rozšířeným pórům, pigmentovým skvrnám, flíčkům po akné a unavené pleti. Tvář je každý den vystavena atakům vnějšího prostředí - od znečištěného ovzduší, UV paprsků až po modré záření z obrazovek notebooků a chytrých telefonů. Je tedy zcela nezbytné zvolit vhodnou a cílenou péči, která všechny tyto negativní vlivy eliminuje.
Vzpomněl jsem si na radu mého kamaráda dermatologa, který na mužskou neochotu starat se o pleť vyzrál. Místo rutiny sestávající z několika produktů doporučuje svým pacientům vybrat si jeden multifunkční přípravek s množstvím aktivních složek, širokospektrální ochranou a nemastným finišem. Sázkou na jistotu je balení s pumpičkou. Inspirujte se v naší galerii a nezapomeňte krém používat dvakrát denně, ráno a večer po čištění.