Trendy

Zbavte se pupínků během jedné noci s náplastmi z Koreje

Evropu dobývá revoluční způsob v léčbě nedokonalostí. A ani kvůli tomu nebudete muset letět do Soulu.
Zní to jako sen. Před spaním si na postižené místo na osm hodin nalepíte futuristickou průhlednou nálepku. Ráno ji odloupnete a s ní všechny nahromaděné bakterie uvízlé v ucpaném póru. Pupínek je fuč a vy můžete čelit nástrahám všedního dne s čistou pletí. Doslova!
Jak fungují? 
Náplast pro rychlé odstranění lokálního akné možná nezní dvakrát sexy, ale jedná se o absolutní nezbytnost, kterou byste měli mít po ruce doma a obzvlášť na cestách. Tedy alespoň pokud se vám na obličeji tu a tam objeví nevítaný host. Hravě si poradí se zanícenými ložisky, urychlují hojení vřídků a pomáhají odstranit i hloubkové černé tečky, které se těžko extrahují. 
Co obsahují?
Většina z nich je hydrokoloidní a bohatá aktivní složky, jako je kyselina salicylová, tea tree olej nebo benzoyl peroxid. Stejně jako většina inovativních produktů posledních let, pocházejí náplasti na pupínky z Asie. Konkrétně z Koreje a Japonska, kde na ulici běžně potkáte mladé s průhlednými nálepkami na obličeji, které jsou pro kolemjdoucí téměř neviditelné. Ruce tedy dejte od obličeje pryč a místo neodborného mačkání pupínků, kterým si akorát přivodíte jizvy a zhoršíte zánět, příště sáhněte po diskrétní a přitom velice účinné alternativě. 
Které si vybrat? 
Výjimečně na tom nesejde, protože fungují opravdu všechny. Najdete je ve specializovaných obchodech s korejskou kosmetikou, lékárnách a dokonce už i v drogeriích.