Novinky

Jak voní koupel podle Ariany Grande?

Lush představuje koupelovou bombu inspirovanou scénou z videa God is a Woman. 
Přemýšleli jste někdy o tom, jak v dnešní době vznikají koupelové bomby Lush? V případě poslední novinky stačil jediný tweet. Nadšená fanynka po zhlédnutí impozantního videa k singlu God is a Woman požadovala, aby kultovní britská značka vytvořila koupelovou bombu na základě scény, ve které zpěvačka plave v levandulově zabarvené lázni připomínající hypnotizující galaxii. "Udělala bych cokoliv, aby se to podařilo!" zareagovala Ariana Grande.
Zázrak se stal v okamžiku, kdy vynálezce produktů Lush, Jack Constantine přišel s  tím, že na něčem pracuje v laboratoři. O pět dnů a dva prototypy později spatřila světlo světa koupelová bomba s příznačným názvem Goddess. Sociální sítě zaplavila vlna nedočkavých fanoušků a samotná Ariana jásala nadšením, když obdržela finální produkt. Nebylo však jasné, kdy a jestli vůbec půjde do prodeje. 
Čekání je však u konce! Dnes byla na představení novinek Lush Showcase v Manchesteru za přítomnosti vybraných novinářů z celého světa odhalena koupelová bomba v nadživotní velikosti. Pochopitelně nechyběl stánek s klasickou verzí, která se místo do olympijského bazénu může hodit do vany. Pokud si na ní brousíte zuby, tak vás ale zklameme. Glitterová směs s drahoceným oudovým a jasmínovým olejem ve tvaru vesmírné planety je nakonec limitovaná edice vyrobená exkluzivně pouze pro tuto událost. Nemusíte však zoufat, protože Lush si pro nadcházející vánoční svátky připravil opravdové delikatesy, které poteší nejednu bohyni. Stay tuned!