Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 6. 7. 2020 do 12. 7. 2020

BERAN

Pocítíte konflikt mezi tím, co byste sami rádi dělali a jaké jsou požadavky a očekávání rodiny. Pozorujte, jak se s tím vypořádáváte, zda nepoužíváte při pocitu omezování naučené chování z dětství. Vybuchnete, stáhnete se s pocitem chudáka, nebo s použitím malé lži dosáhnete svého? Možná by stálo zato přistoupit k tomu jinak. Nejprve přijměte fakt, že možná nedostanete to, co chcete. Přestanete tak bojovat a začnete hledat společnou cestu. Žádný individuální plán není důležitější než jiný osobní cíl. Společné vítězství přichází se společným plánem, který vzniká, když všichni účastníci přestanou bojovat za svůj plán a otevřou se možnosti tvořit něco pospolu.

BÝK

Je vám v tuto chvíli otevřeno mnoho dveří a záleží na tom, do kterých se rozhodnete vstoupit. Jste-li Býk, který touží po užitečnosti a realizuje své ambice v práci, máte k dispozici všechny trumfy, které jsou ve hře. Stačí jen, abyste své práci věřili, konali podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a nemysleli jen na svůj osobní prospěch. Máte-li sklony k pohodlí, pak se můžete vrhnout na vaření anebo revitalizaci domova. Jedinou překážkou spokojenosti na vaší cestě jsou vaše jasné představy o tom, co by se mělo dít, když vám do vašich plánu čas od času někdo hodí vidle. Budete nuceni čelit zklamání nebo polykat hořkou pilulku lží, kterými se vás někdo snaží uchlácholit, aby měl klid.

BLÍŽENCI

Uděláte nejlépe, když vyrazíte na výlet, nebo si naplánujete pár setkání s lidmi, kteří jsou pro vás zajímavým zdrojem inspirace. Dodá vám to pocit lehkosti a radosti ze života. Přirozeně tíhnete ke sportu, rodí se ve vás chuť něco podniknout, tak neváhejte a vzhůru za dobrodružstvím. Pokud tak neučiníte, pozorujte, co se ve vás odehrává, co vás brzdí a určuje, co smíte a nesmíte dělat. Jsou-li to očekávání a představy druhých lidí, otevřete se možnosti, že když vás mají rádi, budou šťastní, pokud vy budete šťastní. Po návratu z cest je zahrnete nadšením a pozitivitou tak, že rychle zapomenou na případná zmařená očekávání a příště vás zase rádi pustí. Nebo aspoň minimálně zjistí, jak důležité je dát druhému člověku svobodu.

RAK

Podaří-li se vám plynout s proudem a nebudete uchopovat každou strachuplnou myšlenku, projdete tímto obdobím v klidu a pohodě. Dokonce zahlédnete příležitosti a možnosti, které, když je nenecháte jen tak kolem sebe proplout, vám rozšíří obzory. Budete-li příliš řešit záležitosti kolem rodiny a dětí, dočkáte se nenaplněných očekávání a sem tam se setkáte se snahou skrýt své plány před vámi, abyste nemohli do všeho strkat svůj kontrolující nos. Jestliže zahrajete na lítostivou notu, budete mít pocit, že vás druzí omezují, ubližují vám, nebo vám nedopřejí to, co byste potřebovali. Jste-li vy, kdo vše řídí a kontroluje, dejte si pozor, abyste se se svou urputnou snahou vše ochránit nechovali jak sloni v porcelánu a nezničili to, co jste ve vztazích tak pracně budovali.

LEV

Můžete mít pocit, jako kdyby někdo odzátkoval vaši energii. Máte tendenci chovat se jako utržení ze řetězu ve snaze nahradit si vše, o co jste byli v poslední době kvůli různým omezením ochuzeni. Dopřejte si radost, kterou cítíte, když najednou volně dýcháte. Pozorujte, jak si najednou vážíte toho, co pro vás bylo dříve až nudnou samozřejmostí. Začnete-li být vděčni za to, co vám do života přichází, budete si užívat každou maličkost. Nepropadnete pýše a namyšlenosti, protože už víte, že to, co máte, není nikdy samozřejmé, neboť vám to může být v jednom jediném okamžiku odňato jako mávnutím kouzelného proutku.

PANNA

Ačkoliv je vaší přirozeností spíš zaměření se na detail, můžete nyní využít i schopnost nadhledu a tím i objektivity ve vnímání souvislostí. Zkoumáte-li jen jednu část celku, může se jevit jako chybně nastavená, a tak se vám nezdá vhodná a snažíte se ji změnit. Uvidíte-li širší rozměr situace, dokážete lépe posoudit relevantnost toho, co se děje. Zjistíte, že vše je v pořádku tak, jak to je, protože jinak by to nemohlo dokonale zapadnout do mozaiky života. Budete-li nahlížet na svět jako na dokonalý stroj, vaše snaha pomáhat a sloužit začne vycházet pouze z vašeho vnitřního impulzu, abyste projevili sami sebe, namísto z motivu spojeného s odmítáním toho, co je a se zachraňováním a vylepšováním stávajícího obrazu. To vám dodá pocit spokojenosti.

VÁHY

Věci se budou dít odlišně od toho, co čekáte. Připravte se na to. Prozkoušeni budete ze schopnosti přijímat věci tak, jak jsou, bez toho, abyste se nechali vtáhnout do pocitů bezmoci, zklamání, omezování. Přijde-li tento pocit, pak si buďte jistí, že jste něco očekávali jinak. Znáte ten vtip: Co nejvíce rozesměje boha? Když řeknete, že máte plán. Můžete se svým zmařeným plánům zasmát spolu s bohem. Smích je nejlepší lék a vrací dobrou náladu. Zkuste to, stejně vám nyní nic jiného nezbývá. Tedy pokud jste se nerozhodli, že budete programově naštvaní na celý svět. Nakonec v tom celém divadle, které se bude před vašima očima pozorovatele odehrávat a v němž hrajete hlavní roli, spatříte úchvatnou podívanou.

ŠTÍR

Budete mít dobré nápady na to, co podniknout s rodinou, jak upravit domov, nebo jak se postavit k záležitostem spojeným s minulostí. Naladíte-li se na péči o vše, co máte rádi, poplynou vám následující dny v lehkosti a harmonii se světem a vy budete objevovat vše krásné kolem. Probouzejí se umělecké vlohy, tak se nebojte být tvůrčí a rozbalujte své tvoření, aniž máte jasný plán, kam to má dojít. Zjistíte, že onen proces je sám o sobě tak naplňující, že úplně zapomenete na to, že by měl mít nějaký cíl a výsledek. Pokud mu přeci jen stanovíte cíl, pozorujte, jak vaše mysl zabíhá od přítomnosti vpřed k vytyčenému cíli a má tendenci hodnotit a porovnávat to, co je, s tím, co by to mělo být, a celé kouzlo tvoření se ztrácí.

STŘELEC

Jste podnikaví, akční a odvážní. Nyní se ukazuje, jak jste na tom s mužskou energií a vůlí. Jestliže energie volně plyne, pak vám stačí jen naskočit na vlnu nadšení a vrhnout se do vln dobrodružství a sportovních aktivit. Cítíte-li se unaveni, pak je vidět, že máte v sobě blok, který vám nedovolí projevit se svobodně. Pozorujte, jaké myšlenky se ve vás rodí a jaké pocity to doprovázejí. Můžete mít strach projevit se naplno, abyste tím někomu neublížili, nebyli příliš sobečtí, nebo se naopak sami cítíte blokováni a veškerou svou energii plýtváte na vzdorování těmto překážkám až do úplného vyčerpání. Pokud jste přesměrovali svůj život do hlavy, pak užíváte energii na hádky a nekončící diskuse o nesmrtelnosti brouka a na skutečný život už vám nic nezbývá.

KOZOROH

Vaše dilema mezi domovem a prací, svými potřebami a očekáváními druhých stále trvá. Co takhle pracovat z domova nebo zapojit do práce i své blízké, aby mohli být více s vámi. Každý konflikt ukazuje na nejisté postoje v této otázce a skrze problémy v dané oblasti si ujasňujete, jak to skutečně chcete a zda předpoklady, na nichž své volby stavíte, jsou pro vás pravdivé. Přebíráte-li od svých rodičů určité postoje a snažíte-li se podle nich řídit, případně je aplikujete dál, často objevíte jejich omezenost. Struktura a řád vám má dodat oporu a podporu, ne být pro vás koulí u nohy, kterou táhnete navzdory životu. Zkuste se na vše, co řídí váš život a o co se snažíte opřít, podívat touto optikou.

VODNÁŘ

Pocity omezení z předchozích týdnů se rozplývají. Vyrazte do přírody, potkejte se s přáteli, vyburcujte svůj adrenalin nějakou výzvou, abyste vyplavili vše potlačené, co jste v sobě uzavřeli, když jste nemohli vypustit páru. Vnímáte-li se jako samostatné oddělené jednotky od zbytku světa, můžete zažívat svobodu jen tehdy, dokážete-li si nastavit hranici mezi vás a druhé lidi. To vás uzavírá do izolace spojené s pocitem osamění ve světě, kde bojuje každý jen za své osobní zájmy. Uvědomíte- li si propojenost se vším, pak svoboda vyplývá z uvědomění, že cokoliv děláte, děláte pro sebe, je v domněle oddělených tělech druhých lidí. Vládcem tohoto světa není moc a boj o ni, ale láska a přijetí a pocit vzájemné sounáležitosti. Téma vodnářského věku.

RYBY

Nejde o to, zda plavete po proudu či proti proudu. Ve skutečnosti záleží na tom, jakého proudu se chytnete. Je-li to emoční a pocitový proud, jenž se neustále mění podle vnějších podmínek a stavu našich souhlasů a nesouhlasů s tím, co se děje, pak vám život přijde jako rozbouřené moře a vy máte pocit, že klidu dosáhnete jen tím, že moře uklidníte. To se vám z podstaty věci nemůže podařit, a proto zažíváte pocity bezmoci a rezignace. Zkuste moře pozorovat a uvědomovat si, že tělo je loďka, která je určena k proplutí touto bouří a vy jste jen pasažérem, který může buď trpět s loďkou každým poryvem větru, nebo se chytíte proudu vděku, že můžete být v této lodi, že je loďka dostatečně pevná, aby vše zvládla. Vaším úkolem není uklidnit moře, ale dobře se starat, aby loďka dlouho vydržela tím, že opravíte narušené části, abyste mohli plout dál.