Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 29. 6. 2020 do 5. 7. 2020

BERAN

Jste přecitlivělí na kritiku a zpochybnění vlastní důležitosti. Podaří-li se vám nebrat se tak vážně a zasmát se tomu, pak prolomíte ledy ve vztazích. Vyhnete se tím konfliktům, které mohou jinak přerůst ve mstu. Namísto přílišného přemýšlení o tom, jak kdo co myslel, se pusťte do praktických záležitostí a postupného plnění každodenních povinností a dílčích kroků svých plánů. Dařit se vám bude ve světě obchodu, který je zaměřen na vizi budoucnosti, ne na oprašování zaběhnutých konceptů. Vsaďte na svou odvahu a schopnost uskutečnit své sny a nenechte se zastrašit hrůzně vypadajícími restrikcemi a překážkami státního či jiného aparátu.

BÝK

Připravte se, že se může stát cokoliv. Každopádně vás to posune vpřed. Ať už je to nová informace, či váš nápad, nebojte se to uchopit po svém a implementovat. Možná se tím vyřeší i vaše potíže spojené s minulostí nebo s tématy ve vaší rodině. Díky většímu nadhledu jste nyní připraveni posunout se bez ohlížení vpřed. Dejte si jen pozor, abyste to úplně nepřehnali s originalitou přístupu. Až odezní prvotní nadšení a vy začnete vše opět vnímat v klidu a střízlivosti běžného náhledu na věc, mohli byste se toho zaleknout a vrátit vše až příliš hluboko do starých kolejí.

BLÍŽENCI

Pokračujete v praktickém pohledu na život. Cítíte pevnou půdu pod nohama. Nebojíte-li se rutiny, postupnými kroky zvládnete vše, co se před vámi nakupí. Budete-li příliš prosazovat své jednostranné zájmy, dostanete se do konfliktu s někým, kdo je stejně silný jako vy. Od půlky týdne zavládne harmonie ve vztazích, neboť se u vás přirozeně vyrovnává aspekt přijímání a dávání. Nemáte tak tendenci příliš tlačit ve snaze dosáhnout svého, ani ustupovat na úkor sebe, a tak vznikne rovnovážný bod, který vám dá pocit, že vše je, jak má být. Po výdechu následuje nádech a obráceně, a tak budou přirozeně uspokojovány vaše potřeby a pocit vlastní spokojenosti vám dá chuť obdarovat druhé.

RAK

Neztotožňujte se se vším, co vám přijde na mysl. Pozorujte, jak se prvotní myšlenka nekontrolovatelně rozjíždí a probouzí další myšlenky až do okamžiku, než se na něco chytnete a začnete se cítit špatně. Budete-li si vše brát osobně, můžete se snadno cítit ublížení nebo zranění. Váš postoj rozhoduje o tom, zda myšlenkám skočíte na lep. Nechcete-li hrát hru na oběť, zkuste se na vše podívat s nadhledem a chytit mysl na švestkách. Díky tomu zahlédnete nesmyslnost celého děje, který je jen snůška náhodných impulzů a vašich představ o tom, jak je svět nebezpečný a stojí proti vám. Také si dejte pozor na přílišná očekávání, že o vás bude postaráno. Svěříte-li se do rukou nějaké vyšší instanci, nedostane se vám takové pomoci, jakou očekáváte. Ale třeba vám to konečně sejme růžové brýle z očí.

LEV

Nebojíte-li se přiložit ruku k dílu, půjde vám práce od ruky a s ní se dostaví i dobrý pocit, že to celé má smysl. Kdybyste chtěli věci uspěchat, vždy vás něco přibrzdí. Ačkoliv možná nebudete schopni dohlédnout důvod těchto omezení, zkuste je přijmout jako součást procesu. Zpětně uvidíte, jak dokonalý a propojený systém splétá nitě vašeho osudu. Chcete-li žít jen z podstaty a čekáte, že vás druzí budou obskakovat, se zlou se potážete a rodina vám ukáže, kde je vaše místo. Vy jen zvažujte, kdo vám dává právo stavět se nad druhé a čekat od nich, že vám budou sloužit. Služba druhým vychází z lásky, ne z podřízenosti. A ten, kdo je plný lásky a chuti pomáhat, je vnitřně bohatší než všichni milionáři světa.

PANNA

Nevykukujte příliš k sousedům, abyste se zbytečně netrápili věcmi, které neovlivníte. Budete-li žít jen to, co vám den přinese, zažijete období klidu a pohody. Vše, co souvisí s domovem a s dětmi, vás bude naplňovat a uspokojovat. Pozorujte, zda i v této oblasti aplikujete vysoké normy a očekávání a snažíte se vše vypiplat a zdokonalit do úrovně nejvyššího lesku. Nezapomeňte, že rodina není výkladní skříň vaší dokonalosti, ale živý organismus, který se vzájemným působením v co nejpřirozenějším prostředí rozvíjí a roste. Kdo chce být dokonalý, bojí se udělat chybu, čímž postupně zastaví veškerý růst. Zkuste pro jednou jen tak být a spíš jen pozorovat, než vše řídit.

VÁHY

Možná máte jasnou představu o tom, co máte rádi. Tato představa často vychází ze ztotožnění se s určitým trendem. Zvažte, jak skutečně poznáte, že je to něco, co je cenné pro vás a čemu stojí za to věnovat svůj čas a energii. Pokud zůstanete jen v rovině teorie, nikdy nepoznáte pravdu. Koncem týdne dostanete chuť pouštět se do dobrodružství a poznávání něčeho nového, tak s chutí do toho. Aspoň si možná poopravíte svůj pohled na sebe a směr svého života. Jakmile se vydáte svou cestou, můžete pocítit tlak buď z rodiny a jejich očekávání, nebo narazíte na překážky z oblasti práce, či na požadavky a nařízení systému, do nějž spadáte. Tím si snadněji utříbíte, co vám stojí za to, abyste si prosadili, a co lehce vzdáte, protože to není tak důležité.

ŠTÍR

Na co sáhnete v oblasti domova či práce, to vám půjde. Všímejte si, jak hladce vše plyne, když se nebráníte tomu, co přichází. Snadné je přijmout osud, když vše jde podle vašich představ. Těžší je to tehdy, když to nenaplňuje vaše očekávání. Ale i to je třeba přijmout a následně konat, jak nejlépe jste v dané chvíli schopni. Bojujete-li s tím, co se děje, aniž to přijmete, veškerou svou energii vyplýtváte na tento odpor a nezbude vám už nic na konstruktivní kroky v rámci existující situace. Pokud se příliš ztotožníte se svými představami, pak tendence bojovat proti stavu, který se liší od očekávání, dostane nádech boje o život. Jste-li dostatečně nad věcí, nezahltí vás onen strach ega z prohry a vy snadněji poznáte, jak na tom ve skutečnosti jste a co je a co není možné vykonat.

STŘELEC

Máte dostatek energie na uskutečňování svých plánů a více chuti a odvahy něco podniknout, zasportovat si, něčeho dosáhnout. Teď není vhodná chvíle na zahálku. Víte, že je pro úspěch třeba něco vykonat, a tak konáte a přistupujete k věcem zodpovědněji, než je pro vás typické. I když byste možná raději cestovali a poznávali nové oblasti života, necítíte se svými povinnostmi omezováni natolik, abyste to sarkasticky odsoudili a utekli od toho. Platí, že práce a aktivita léčí, a tak budete-li se věnovat aktivitě ve spojení s léčením, pozitivní výsledek se brzy dostaví.

KOZOROH

V práci jste si nastavili taková měřítka, že jsou v rozporu s potřebou klidu a bezpečí. Připadáte si jako mezi dvěma mlýnskými kameny a není pro vás lehké zvolit tu správnou variantu. Zkuste situaci očistit od představ a očekávání druhých lidí a od obav z možných důsledků určité volby. Teprve pak se podívejte, kam vás to táhne. Podaří-li se vám nenaložit si na sebe pocit viny, uvidíte, že druzí vše pochopí a postupně se přizpůsobí. A pokud to nepochopí, nechte jim jejich negativní emoce a zajděte si třeba na masáž  nebo na něco dobrého. Každý má naučený způsob, jak dosahovat svého. Pokud tak lidé činí zásahem do života druhého člověka, je na vás, zda jim na to skočíte, nebo jim ukážete, že tudy cesta nevede.

VODNÁŘ

Pokud vás rutina nudí, zkuste si najít ve všem, co děláte, něco nového, jinak budete otráveni a otrávíte svým postojem vše kolem vás. V půlce týdne Saturn ustoupí z vašeho znamení, a tak se zase volně nadechnete. Pozorujte, jak vnější podmínky silně ovlivňují vaši náladu. Dokážete-li se nad ně povznést a vždy si najít důvod, co je na tom, co se zrovna děje, dobrého, uvidíte, jak se postupně změní i váš vnitřní postoj na spokojenost. Objeví se chuť tvořit, něco podnikat či si užívat dobrodružství spojené se sportem či jinou aktivitou, která vyburcuje váš adrenalin. Budete-li se věnovat aktivitám, které mají v sobě prvek léčení, můžete v sobě objevit aspekt, který vám pomůže vše, co prožíváte, v pohodě zvládat a ještě si to užívat.

RYBY

Vaše pozornost je zaměřená na rodinu a záležitosti spojené s minulostí. Zkuste nad vším příliš nepřemýšlet a nenechat se ovlivnit obavami, které se v hlavě vyrojí, kdykoliv chcete věcem porozumět a mít to pod kontrolou. Raději svou retrospektivní mysl a schopnost nadhledu použijte k pochopení lekcí, které vás předešlé zkušenosti učily. Jakmile uvidíte, že to, co jste zažili, bylo důležité pro váš další život, otočte se k minulosti zády a nechte ji spát. Budete-li věnovat svůj čas pracovním záležitostem, postarejte se o splnění tří základních atributů. Dělejte to, čemu věříte, to, co je v souladu s vaším svědomím, a to, co zároveň slouží dobru vyššího celku. Nebudou-li tyto aspekty v harmonii, vstoupí do vašeho snažení něco, co vás zastaví. Koncem týdne přijde příležitost, která se neodmítá, tak mějte oči otevřené a buďte připraveni k akci.