Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 22. 11. 2021 do 28. 11. 2021

BERAN

Máte chuť věnovat se tomu, co se liší od běžné rutiny. Začátek týdne je ještě ve znamení neochoty omezit se a pocitu, že se nemůže nic stát. Překračujete-li své meze, předpisy či nařízení, budete čelit důsledkům, které vám jasně ukážou, kde jsou hranice, jež je dobré respektovat. Do pátku se nesete na vlně optimismu, a tak snadno přehlédnete, že se stahují mračna. Nedůslednost, plané sliby a přehlížení detailů vás budou mrzet. Konec týdne je ve znamení praktického a zodpovědného přístupu. Zesílí vaše tolerance vůči odlišnostem, což prospěje obchodním jednáním a jakékoliv formě spolupráce. Snadno dosáhnete shody.

BÝK

Přitahují vás hodnoty podporující svobodu a nezávislost. Netradiční přístup či potřeba dobrodružství vás vytrhnou z každodenní rutiny. Na tu nyní nemáte ani pomyšlení. Od středy z vás opadne tíha omezení, která vám brala energii. Nesnažte se všechno hned dohnat. Ještě do soboty dejte pozor na zbrklost. Neuvážené činy a výbuchy vzteku vám způsobí potíže. V pracovních vztazích a při jednáních o moc nakonec zavládne rovnováha. Snadno získáte to, co chcete. Zapojení se do nějakého inovátorského projektu či do něčeho, co se jeví jako jedinečné, vás jak finančně, tak emočně obohatí. 

BLÍŽENCI

Slunce vstoupilo do protilehlého Střelce a osvětluje tak výsledky vaší práce za poslední půlrok. Sklízíte plody předchozích snah. Je-li úroda mizerná, pak jste se pravděpodobně vydali špatným směrem. Zastavte se a zamyslete se nad sebou a svými dalšími záměry. Prospěje vám více pozorovat a naslouchat, než hovořit o sobě a dívat se na věci jen ze svého subjektivního úhlu pohledu. V druhé polovině týdne zesílí touha po poznání a nových zážitcích. Chcete posouvat své hranice. Pokud nemůžete cestovat, nasyťte svou touhu po informacích studiem či filozofickými diskusemi o smyslu života.

RAK

Vaši vůli využíváte k dosažení vnějších či vnitřních změn, k upevnění moci, k odkrývání nějakého tajemství či skrytých motivů. Využíváte k tomu nástroje psychologie, astrologie, průzkumu či výzkumu. Od středy se uvolní určité překážky, pocítíte příliv energie. Přestanete hledat viníka nepohodlí, ale začnete hledat řešení. Vztahy jsou pro vás zdrojem dobré nálady, harmonie a inspirace. Přitahujete si do života hodnoty a finanční projekty založené na svobodě a nezávislosti. Případně se vaše touha po dobrodružství projeví flirtem.    

LEV

Realizujete se ve studiu, na cestách či posouváním hranic díky otevření se odlišným názorům, pravdám a životním filozofiím. Pokud vám chybí energie, nebo se cítíte omezováni něčím, s čím nesouzníte, máte tendenci s tím bojovat. Vidíte onu překážku jako nepřítele, kterého je třeba odstranit. Možná by stálo za to popřemýšlet, zda vám tímto nebyl dopřán čas na rozmyšlenou, co vlastně chcete, či prostor k přehodnocení toho, zač vám stojí za to bojovat. Koncem týdne vás opustí netrpělivost a výbušné tendence při jakémkoliv pocitu omezení. Zaměříte se na plnění svých povinností a závazků a odvedete velký kus práce.  

PANNA

Prospívá vám zaměření se na hodnoty spojené s moderními technologiemi, alternativními směry, svobodou a nezávislostí. Lidé, kteří jsou zastánci těchto hodnot, jsou pro vás prospěšní. Od středy se ukáže propast mezi skutečností a ideály či myšlenkami, kterým věříte, nebo které propagujete. Možná si slibujete od toho, co se snažíte prosadit, více, než se ukáže, že je reálné. Obchod či projekty vystavěné na těchto předpokladech, přinesou zklamání či vyvolají pocit selhání. Do pátku buďte opatrní v tom, co slibujete. Váš bezbřehý optimismus způsobí, že snadno přehlédnete detail, který se následně ukáže jako největší překážka vašich snah. Raději vše pečlivě zvažujte a rozjíždějte své aktivity na základě detailních plánů a realistických očekávání.  

VÁHY

To, co se od vás očekává, je v rozporu s tím, co byste rádi dělali. Podaří-li se vám přimět se k plnění těchto povinností a úkolů, bude to mít pozitivní vliv na vaše vztahy. Otevře se možnost bavit se a užívat si života. Doba přeje pokroku, moderním technologiím, alternativním směrům. Nebojte se vykročit z komfortní zóny. Změňte rutinu a zkuste něco nového. Přinese vám to pocit svobody a nezávislosti. Koncem týdne vám hluboké prožitky ve spojení s láskou, vztahy či hodnotami, na nichž stavíte svůj pocit důležitosti, ukážou, jak jste na tom se lpěním, strachem ze ztráty a jak umíte fungovat v nejistotě.

ŠTÍR

Jakákoliv snaha získat kontrolu nad situací přináší buď extrémní pocit zodpovědnosti, kterou jste nuceni na sebe vzít, nebo vás ovládne vztek a frustrace, když nemůžete mít a dělat to, co byste chtěli. Do středy probíhá čilá komunikace. Máte tendenci ztotožňovat se se svými myšlenkami a svůj subjektivní pohled vidět jako ten jediný správný. Jakékoliv jeho zpochybnění probouzí v těle stres nutící vás bojovat, nebo rezignovat. Více než jindy vám nyní prospívá stažení se do klidu, meditace, pobyt v přírodě. Zabývejte se tematikou ducha či směrujte své síly do aktivit pro dobro celku. 

STŘELEC

Vašim dnům vládne optimismus a pozitivní nálada. Do středy ještě dejte pozor na pocit neomylnosti, který vás může dostat do problémů. Do pátku pečlivě prostudujte to, co podepisujete a na čem se domlouváte. Sliby nechte projít sítem realistických možností. Máte chuť posouvat své hranice prostřednictvím nových zážitků. Vypravte se na cestu za poznáním. Nemůžete-li vyrazit za hranice všedních dní, věnujte se alespoň tomu, co se liší od vaší běžné rutiny. Otevírají se vám možnosti růstu skrze poznatky metafyziky, setkání se zákonem, díky studiu vesmíru či seznámení se s odlišným pohledem na život a rozdílnou životní filozofií.

KOZOROH

To, co děláte, neboť se to od vás očekává, je v souladu s vašimi hodnotami. To, co děláte, ve vás posiluje pocit vlastní hodnoty. Nadřízení vám jdou na ruku, funguje harmonická spolupráce na pracovišti. Jste-li milovníci umění, je čas něco zajímavého nakoupit, nebo třeba změnit design kanceláře. Při styku s veřejností jste přijímáni, cítíte se zde dobře. Koncem týdne vás vaše touhy vtáhnou do silných prožitků. Případně vás ovládne žárlivost a majetnické sklony. Vztah, který nyní vznikne, bude silný a silně emočně nabitý. Nebude snadné z něj vystoupit.

VODNÁŘ

Napětí z posledních dní je až do úterý posilováno pocitem ohrožení či omezování. Chcete dokázat svou nezávislost. Máte pocit, že se dusíte v prostoru, který je vám vymezen. Snažíte se najít cestu, jak z toho ven, ale řešení nepřichází. V pracovní oblasti a ve spojení s řádem a strukturou, o kterou se opíráte, vás čeká více zodpovědnosti, bez možnosti větší svobody. Od pátku dojde ke zklidnění situace. Nějaké důležité rozhodnutí vám ukáže nový směr, kterým se můžete vydat. Vytrvalá a soustředěná práce přinese výsledky, které budou základem pro budoucí existenci.

RYBY

Vaše víra je konfrontována s realitou. Víra bývá vystavěna na očekáváních či na dodržování určitých postupů, principů a zásad, které, budou-li dodržovány, povedou k pocitu bezpečí. Princip je stejný, ať věříme ve vztahy, v určitého člověka, v majetek, nebo v to, že když budeme dobří, svět nám to vrátí. Víru ztrácíme, když nastavený postup nepřinese výsledek, nebo se naše očekávání ukážou jako mylná. Oproti tomu důvěra vychází z předpokladu, že to, co v životě zažíváme, je přesně to, co zažít máme. Jsme vedeni k potřebným prožitkům, abychom se něco naučili, něco poznali a pochopili. Takovou důvěru ztratit nelze. To je stav, o nějž se lze opřít, ať se doba či naše životní situace zdá jakkoliv náročná.