Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 2. 5. 2022 do 8. 5. 2022

BERAN

Upřednostňujete zábavu před prací. Lákají vás vzrušující zážitky. Je vhodná doba na dovolenou, oslavy či nákupy. Vztahy nabývají na důležitosti. Jste kvůli nim ochotni dělat kompromisy. Veselost, otevřenost a optimistický přístup k vám přitahují společnost. Sebekázeň je vám cizí. Půvab a krása ve vás probouzí rozličné touhy. Oslavujete určitý idol, případně se jím sami chcete stát. Odvrácenou tváří těchto dní je závist. Ta vede k pomluvám a nesnášenlivosti, které snadno rozklíží sebelepší kolektiv.

BÝK

Ve vašich jistotách nezůstává kámen na kameni. Jste nuceni pohybovat se v chaosu a neustálých změnách plánu. Čím flexibilnější jste, tím lépe si dokážete užít dobrodružství, do něhož jste nenadálými událostmi a situacemi vrženi. Využijte tento čas ke změnám v rutině, která vás omezuje. Musíte-li se podřídit, vyústí to ve spor s nadřízeným či s někým, kdo nad vámi uplatňuje autoritu. Úspěch přinese samostatná činnost, sport a práce pro dobro celku. O víkendu vás přepadne únava, či nastanou překážky. Přehodnocujete, kterým směrem svou energii investovat a co počká. 

BLÍŽENCI

Užijete si mnoho diskusí, setkání s lidmi, novinkami a zajímavostmi. Nenechte se zahltit množstvím nových podnětů. Pohovořte si o možnostech, získávejte informace, ale nedělejte unáhlené závěry. Nejprve prověřte a prozkoumejte vše do hloubky. V komunikaci jste přesvědčiví. Snadno dostáváte lidi na svou stranu. Lehce probouzíte sympatie. Jste otevřeni hledání společných řešení. Budete obdarováni, vydaří se nákupy, případně najdete to, co jste před časem považovali za ztracené. 

RAK

Nečekané události vás připraví o pečlivě nalinkované plány. Jste-li flexibilní, otevře se vám prostor pro nové příležitosti a možnosti v oblasti výdělku a finančního zabezpečení. Možná změníte svůj žebříček hodnot. Daří se vám v činnostech vytvářejících harmonii uvnitř či vně vás, jako např. v oblasti umění, pomoci druhým, ve spojení s přírodou či s duchovní tématikou. V problematice domova, dětí a pocitů jistoty a bezpečí vyplouvají na povrch nezpracované emoce a pocity z minulosti. Nenechte se jimi znejistět. Když je přijmete, zmizí.

LEV

Pociťujete nutkání ke změně. Rozhlédněte se kolem sebe, co tomu brání a pokud nic, tak ji realizujte. Kvůli nutnosti vykonávat určitou rutinu se dostanete do konfliktu s nadřízenými a s lidmi, kteří nad vámi uplatňují autoritu. Všimněte si, jak vás omezení nutí ke vzpouře. V tom případě si dejte pozor na ukvapené činy a tvrdohlavé zastávání vlastního postoje. V závěru týdne budou vaše snahy zablokovány pocity zodpovědnosti, či nedostatkem zdrojů. Strach ze selhání vás povede k přehodnocení vašeho přístupu.

PANNA

Hrne se na vás příliš mnoho informací. Události mají rychlý spád. Není jednoduché zareagovat s klidem a rozvahou. Přesto si dopřejte čas na prověření zdroje zpráv, kterým nasloucháte. Lidé používají slova na podporu svého stanoviska. Snadno vynechají to, co se jim nehodí do krámu, a naopak zdůrazní to, co podporuje jejich teorii. V oblasti financí, majetku a výdělků jste nuceni pohybovat se v chaosu a nejistotě. Dokážete-li pružně reagovat, přinese vám to určitou formu svobody. Přátelská sdílení, návštěvy a společenské aktivity vás dokonale rozptýlí.

VÁHY

Jste v dobré náladě a máte chuť užívat si život. Doba přeje zábavě a oslavám. Touha vás žene k hlubokým prožitkům. Povrchnost vás neuspokojí. Lomcují-li vámi emoce jako závist a žárlivost, podívejte se na to, co byste chtěli sami pro sebe jinak a proč si myslíte, že to nemůžete mít. Vaše přesvědčení je klíčem k pocitu nedostatku či nedostatečnosti. Komunikace a proces učení probíhá v lehkosti. Zaměření se na módu, umění, hudbu a krásu vás povznáší. Nákup oblečení je dobrý počin.

ŠTÍR

Zaměření se na pomoc druhým a duchovní rozměr života vám poskytuje pocit moci. Máte možnost měnit zvyklosti a zaběhnuté rytmy. Věnujete se vylepšování prostoru kolem vás, případně procházíte hlubokou vnitřní proměnou, která vám poskytne pocit svobody. Tyto změny se ději spíš spontánně a přirozeně, než silou vůle. Ve snaze získat materiální výhody se dostanete do konfliktních situací s těmi, kteří jsou stejného ražení. V závěru týdne na vás dopadne tíha zodpovědnosti. Únava, či případný nezdar vašich snah vás uvrhne do obav ze selhání, pesimismu či pocitu opuštěnosti.  

STŘELEC

Čas přeje oslavám života. Vše probíhá v přátelské atmosféře. Máte tendenci v návalu radosti slíbit více, než jste schopni splnit. To, co jste měli za hotovou věc, se při ponoření do detailu ukáže jako nerealistické. Případně vás to bude stát více sil a zdrojů, než jste ochotni vydat. Při jednáních a investicích pozor na lehkovážnost a tendenci pustit se do projektů s vágním příslibem úspěchu a zdaru. Soucit, ochota pomáhat a vaše vysoké ideály vás směřují k charitativním aktivitám. Máte možnost vykonat mnoho dobrého pro své okolí. Využíváte podporu mocných.     

KOZOROH

Díky okamžiku překvapení či náhlým událostem a změnám ve finanční a materiální sféře můžete rozmnožit své hmotné statky. Případně změníte náhled na to, co má pro vás skutečnou hodnotu. Spojení odvahy a ochoty naslouchat intuici vás navede na cestu osvobození se od všeho, co vás brzdí. Dívejte se na to jako na příležitost. Máte-li možnost ovládat druhé, využijte svou moc pro dobro celku. Tvořivé změny, které nyní uskutečníte, poslouží nejen vašemu růstu. O víkendu vám při skupinových aktivitách či ve snaze přebírat zodpovědnost za druhé dojde dech. Snaha poučovat vyvolá nevoli.     

VODNÁŘ

V intelektuálních diskusích jste za hvězdy. Hledáte rovnováhu a harmonii. Jste zábavnými a milými společníky. Daří se vám při obchodních jednáních. Dokážete být přesvědčiví při podpoře svého názoru. V materiálních a finančních záležitostech jste nuceni čelit chaosu a nejistotě, vzniklým pod vlivem nepředvídatelných událostí. V závěru týdne se dostanete do konfliktu s těmi, které vnímáte jako autoritu. Nechce se vám přizpůsobit se vyžadovanému rytmu. Překážky, omezení a případný nedostatek sil vás nutí revidovat, kam směrujete svou energii. 

RYBY

Příliš mnoho informací, neustálé přemýšlení a rychlý sled událostí ve vás probouzí nervozitu. Zaměření se na praktickou stránku života a nenásilné plynutí v jeho proudu vám poskytne ukotvení a zesílí vnitřní klid. Všímejte si, jak jsou vaše činy vedeny podvědomými vlivy.  Poznáte to tak, že ani nevíte, proč to či ono činíte. Výsledek takového konání jsou prožitky, které jsou klíčové pro váš vnitřní růst. Máte možnost zvědomit si určité naučené chování a obranné mechanismy, které vám dosud sloužily k dosažení určitého cíle, či k vyhnutí se nechtěnému.