Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 2. 11. 2020 do 8. 11. 2020

BERAN

Začátkem týdne vás mohou trápit zmařené touhy či zranění z nenaplněných vztahů. Jste netrpěliví, a tak snadno zareagujete neadekvátně situaci. Zkuste svou energii přesměrovat do tvorby nebo do sportu. Ideální je tanec. Dejte si pozor na přehánění a pocity neohroženosti. Mohli byste se přetáhnout a zůstat bez energie. Klíčové je pro vás vidět smysl toho, co děláte, jen nechtějte mít všechno hned. Komunikace bude zabarvena manipulací, a tak se můžete cítit tlačeni tam, kde nechcete být, a zuřivě se tomu bránit. Slova mají moc tehdy, pokud jim tu sílu dáte. Tím, že proti nim bojujete, jim ve skutečnosti sloužíte. Lež existuje tak dlouho, dokud jí někdo dává energii. Pravda je to, co existuje, i když si jí nikdo nevšímá.

BÝK

Praktický přístup vám nedovolí topit se v emočních proudech. Je čas zaměřit se na práci. Cokoliv do ní vložíte nyní, se zúročí, jakmile se uvolní špunt všech zákazů, příkazů a nařízení. Nyní ještě můžete mít pocit, že vám mocní házejí vidle do všeho, nač se zrovna upnete. Vaším úkolem je naučit se fungovat v nejistotě. Nesnažte se věci udržet ve starých kolejích. Hledejte inspiraci v dosud neprobádaných vodách. Jste přitahování k neobvyklým aktivitám spojeným s moderními technologiemi, alternativními přístupy. Čím silnější pociťujete nervozitu, tím jasnější je, že je třeba něco ve vašem životě změnit. Obraťte svou pozornost dovnitř a zeptejte se sami sebe, co vlastně chcete.

BLÍŽENCI

Pocit nenaplnění vyvolá konflikt, který se projeví hlavně ve vztazích. Zkuste svou tvořivou energii využít v jakékoliv formě sebevyjádření, nedržte ji v sobě. Pohybujte se, sportujte, zaměstnejte svou mysl zajímavými podněty, třeba čtením knih, uměním. Hlavně ji nenechte, aby si vytvářela negativní scénáře a představy, které by vás pohltily natolik, že byste kvůli nim nebyli schopni vidět skutečnost. Dalším tématem je iluze o tomto světě, které ve vás probouzejí očekávání dokonalosti. Není-li život podle vašich představ, buď se obětujete, abyste jich dosáhli, nebo se před takovýmto světem stáhnete do své ulity.

RAK

Jsou před vámi dvě cesty a je jen na vás, kterou se vydáte. Dokážete-li přijmout to, co se ve vašem životě děje, jako součást procesu učení, pak se povezete na vlně prožitků, jako na lochnesce v zábavním parku. Možná se trochu bojíte, ale víte, že jízda má svůj začátek a konec a že když budete bdělí a dodržíte pár bezpečnostních opatření, nic se vám nestane. Dokážete-li se sami sobě a dění kolem zasmát, máte v podstatě vyhráno. Druhá cesta vychází z potřeby mít svůj život pod kontrolou. Ve snaze najít řešení se mysl snadno zamotá do negativních scénářů a nutkavých myšlenek, které vás stáhnou do zmaru a pocitů bezmoci.

LEV

Zájmy druhých se kříží s vašimi plány, což ve vás vyvolává zlost. Můžete je podezírat ze zlomyslnosti. Případná krize, které čelíte, prověří, zda to, oč vám jde, opravdu stojí za to. Pociťujete neklid a touhu zbavit se určitých omezení. Nic nefunguje tak, jak byste chtěli. Ať je to třeba počítač, nebo pracovní vztahy. Možná budete nuceni přehodnotit svůj přístup nebo očekávání, která vkládáte do své budoucnosti. Jestliže vnitřně pociťujete nespokojenost, ale navenek nic neprojevíte, nebo neupustíte páru třeba sportem či jinou aktivitou, čekejte nepříjemné překvapení či srážku, která vás donutí vyventilovat vše, co se snažíte udržet pod pokličkou.

PANNA

Vy i vaše aktivity mají zelenou. Cítíte se užiteční, důležití a možná i mocní. Vrací se vám elán. Daří se všem aktivitám spojeným s moderními technologiemi, oblastí výzkumu, vědy. Oscilujete mezi přehnaným optimismem vydávajícím sliby a mezi ovlivňujícími prohlášeními, které mohou vyvolat pocit manipulace a ohrožení. Dejte si velký pozor na to, co vypustíte z úst. Pokud vás ovládají strachuplné a nutkavé myšlenky, jen stěží můžete spát. Mysl každopádně jede na plné obrátky. Nejlépe uděláte, když se naplno zaměstnáte užitečnou prací. Nenecháte-li se uzavřít v negativních představách, dokážete uvidět možnost a příležitosti k vytvoření podpůrných rituálů, struktur a pravidel, které působí jako záchranná síť pro tonoucí ve vlastním strachu.

VÁHY

Nyní se ukáže, zda se ve vztahu cítíte naplnění. Pokud ne, vnímáte frustraci a konflikty vznikají jakoby z ničeho. Raději svou energii směrujte do umělecké tvorby, které je nyní přáno. Bojíte-li se projevit, bývá za tím obava z nepřijetí. To jediné, co může být nepřijato, je vaše chování, slova či výtvor. Stačí se s tím neztotožňovat a rázem víte, že lidé nehodnotí vás osobně. Intenzivně cítíte, že váš život nemá směr. Vaše názory skáčou z jedné strany na druhou a typická nerozhodnost vah je vyostřena na maximum. Nevíte, k čemu se přiklonit. Kdo má pravdu? Optimista, pesimista nebo ten, kdo mocně hřímá na tribuně. Pozorujte, jak snadno si lidé protiřečí. Touha být v harmonii s určitou skupinou vás vhání do neupřímnosti, když ze strachu z odmítnutí nevyjádříte svůj skutečný názor.

ŠTÍR

Jste-li orientováni na výkon a kontrolu, pak očekávejte překvapivé zvraty, boj s autoritami. Je pro vás těžké přijmout omezení, která jste nuceni dodržovat. Lpíte-li na stávajících podmínkách a bojíte se změn, nyní jim musíte čelit. Pozorujte, jak to dáváte. Věci se obvykle zdají horší, když si je teprve představujete, než když skutečně nastanou. To nezbývá čas na strach a vy se pohybujete vpřed, dokud tím neprojdete. Zkuste o situaci méně přemýšlet a více se zabývat každodenními, byť malými krůčky na cestě vpřed. Jestliže dokážete věci pustit a žít v nejistotě, využívejte současnou dobu na práci se sebou, na studium hlavně metafyziky či duchovních nauk, nebo se zaměřte na pomoc tam, kde je vás třeba.

STŘELEC

Ve vztazích vládne napětí, zvlášť když chcete tomu, co se děje, porozumět. Nejsou-li vaše touhy a přání naplněny, zažíváte konflikt uvnitř či vně. Pociťujete frustraci a máte pocit, že se vše pohybuje příliš pomalu. Začátkem týdne ještě není jednoduché nenechat se vyprovokovat ke slovním výpadům a sarkastickým poznámkám na účet těch, kteří nekonají dle vašich představ. Můžete lidi obvinit z neupřímnosti a nachytat je, jak si protiřečí. Máte chuť být aktivní. Potřebujete vidět smysl toho, co děláte. Jestliže neznáte směr, jen stěží poznáte, kdy svou angažovanost přeháníte či děláte to, nač ve skutečnosti nemáte. Jestliže vám zavřou dveře před nosem, jste sice možná na správném místě, ale v nesprávný čas.

KOZOROH

Můžete příliš řešit formu nad obsahem s cílem získat si přízeň těch, na nichž vám záleží. Slova a způsob, jak je nyní používáte, odhalí mnohé o vašich přáních a motivech. Vlivem přílišného optimismu a pocitu neomylnosti můžete slibovat více, než jste schopni splnit. Tak můžete být nařčeni z omylu a planých slibů. Tíhnete-li k fanatismu, budete mít chuť vnutit druhým svůj názor a snadno se dostanete do komunikačních střetů s těmi, kteří zastávají opačný názor. Nutkavé myšlenky, vířící vaší hlavou, zatemní vaši schopnost racionálního pohledu. Poslední formou, k níž vaše mysl může nyní tíhnout, je pesimismus. Ten zablokuje jakoukoliv komunikaci a vyvolá strach, frustraci a pocity osamělosti. Je možné, že budete jako chameleon procházet všemi těmito fázemi komunikace. Najděte si v každé poloze to pravé. Nastal čas na změnu způsobu myšlení.

VODNÁŘ

To, co jste si naplánovali, zřejmě nevyjde, a tak velmi záleží na tom, jak umíte přijímat frustraci, když se sáhne na vaši seberealizaci. Máte chuť něco vytvořit, případně vás touha vhání do sexuálních prožitků. Necítíte-li se naplněni, pak můžete být svým projevem nepříjemní i sami sobě. Zaměřte se na aktivity ve spojení s láskou, krásou, pravdou či uměním. Vždy mějte na paměti určitou míru. Máte tendenci přehánět, nerespektovat své hranice či chtít všechno a najednou. Muži budou příčinou problémů či posly špatných zpráv. Být vámi, nepouštím se do slovních potyček, i kdybyste se sebevíc nudili. Nic dobrého z toho nekouká. Ať řeknete cokoliv, vždycky se najde někdo, komu se na tom něco nezdá.

RYBY

Máte chuť uchýlit se do samoty, zabývat se sami sebou či studiem metafyzických či duchovních jevů. Vidíte nevyřčené, umíte číst mezi řádky. Baví vás odhalovat záhady, objevovat vše skryté. Věnujte se výzkumu či objevování skrytých zákoutí duše. Případně vás vaše vnímavost vůči druhým a jejich utrpení vede k ochotě obětovat se a upozadit své vlastní potřeby a zájmy. Hranice mezi vámi a vnějším světem je rozostřena, a tak jste snadno ovlivnitelní cizími emocemi, pocity či silnými slovy a lehce podléháte výzvám. Vždy zvažujte, zda cizí ideály a zájmy, které vás oslovily, rezonují s vaším svědomím. Ideálně se na své rozhodnutí vyspěte. Do rána cizí vlivy, které vás ovládly, pominou a vy se můžete rozhodnout v souladu se svou podstatou.