Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 14. 9. 2020 do 20. 9. 2020

BERAN

Neztraťte se v pocitech své neomylnosti. Mohli byste snadno přehlédnout detail, který je v rámci vašich pracovních vztahů důležitý. Pokud budete chtít něco slíbit, pořádně se zamyslete nad tím, zda je to v současných podmínkách reálné. Lehkovážnost z vás udělá nespolehlivého člověka. Případně sami naletíte, když uvěříte každému slovu, které je vyřčeno či napsáno. Jste vedeni k zodpovědnému konání, které je v souladu s celkem. Snaha věci natlačit a vybojovat navzdor celku povede k vyčerpání a pocitům bezmoci. Zkuste se na to podívat tak, že v tuto chvíli není co uspěchat. Nová cesta se teprve tvoří.

BÝK

Pokud se budete dívat příliš dopředu, přemůže vás pocit prázdnoty, zmatku a nejistoty. Nebudete mít chuť cokoliv dělat. Očekávání, která vložíte do určité metody či směru, který se bude zpočátku jevit slibně, se nakonec ukážou jako mylná. Hodnoty, koníčky či lidé, které si přitáhnete do života, budou více výstřední, než co budete schopni unést, až tranzit Uranu na Venuši pomine. Tak se raději nezavazujte a nic unáhleně nenakupujte. Máte tendenci hledat spásu v zaručených lékařských či duchovních metodách s cílem dosáhnout harmonie duše a těla. Zde platí pravidlo zlaté střední cesty. Čekáte-li zázraky, budete zklamaní.

BLÍŽENCI

Vašim aktivitám vstoupí do cesty tematika ve spojení se zdravím, zdravým životním stylem či potřebou zdokonalit procesy, které v životě využíváte. Možná vás každodenní povinnosti či nemoc donutí zrušit nějakou schůzku či výlet. Nezoufejte, přijměte to jako čas k zastavení, k revizi, reorganizaci, vnitřnímu či vnějšímu úklidu. Jestliže žijete v iluzi, že únik je vaše spása, pak toho, co tím chcete dosáhnout, nedocílíte. Chybí-li vám energie, pak to znamená, že jste se buď hnali příliš rychle, nebo špatným směrem. Je čas uklidnit se, vše porovnat a rozjet se naplno teprve tehdy, až se mlha na vaší cestě rozpustí.

RAK

Je čas věnovat se každodenní rutině, oblasti zdraví, zdravému životnímu stylu či aktivitám vedoucím ke zdokonalení vnitřních či vnějších procesů. Čekejte příležitosti a možnosti, jak budovat svou kariéru, případně čím přispět společnosti. Jste připraveni vytrvale krok po kroku vykonávat činnosti, které se druhým mohou zdát nudné. Tato práce vám přinese ovoce. Jestliže se začnete topit v emocích, vrhněte se třeba na vyklízení skříně. To vás uzemní a získáte lepší náhled na situaci, v níž se nyní nacházíte. Potřebujete-li se s něčím, co jste dosud nepřijali, vyrovnat, nyní to díky novému náhledu na situaci a jejímu pochopení zvládnete.

LEV

Jste rádi středem pozornosti. V komunikaci máte tendenci přehánět nebo slíbit něco, co nejste schopni splnit. Při vašich aktivitách vidíte věci jen ze svého subjektivního úhlu pohledu, a tak můžete být nařčeni z necitlivosti a sobectví. Přetrvává-li ve vás pocit, že jste omezováni, aktivuje to ve vás touhu natlačit to po svém. Není-li to možné, přepadne vás vztek a vzdor. Dejte si pozor na výstřednosti, které vás mohou stát víc, než čekáte. Ve vztazích pocítíte napětí a kvůli potřebě svobody vzniknou nepříjemnosti. Možná i rozchod. Kvůli tomu přijdete o pocit jistoty a bezpečí nebo o hodnoty, kterých jste si cenili.

PANNA

Jste spokojeni, když může věci analyzovat, hodnotit a třídit. Nyní je váš čas. Pracujete vytrvale, jdete krok po kroku a vaše práce přinese ovoce. Růst přichází skrze to, čemu věnuje vaše mysl pozornost. Tak si dejte pozor, abyste nezažívali jen hojnost starostí a strachů, množství práce či rostoucí štos nařízení a příkazů, které je třeba dodržovat. Čím více budete chtít svými postupy někoho chránit, tím častěji se na druhé straně setkáte s chaosem a nejistotou, kterou vyvolávají aspekty nepodléhající logice. Váš odhad bude nyní zastřen iluzí. Můžete slibovat nesplnitelné či se vydáte na chybnou cestu, která přinese zklamání, nebo bude vnímána z vaší strany jako podvod.

VÁHY

Hovoříte s grácií a taktem, jen máte tendenci více přehánět. To se hodí spíš na psaní příběhů než na popis skutečnosti. Možná i naslibujete více, než budete ochotni splnit, a tak budete za mluvky. Snadněji přehlédnete detail, který může být zásadní, proto raději nepodepisujte smlouvy a nechoďte na důležitá jednání na úřadech. Chtěli byste, aby se vše točilo kolem vás, a jste ochotní sáhnout po výstřednostech. Raději se naplno ponořte do svých koníčků a aktivit, které milujete. Budete zářit natolik, že si vás každý všimne i bez předvádění a dramatických scén. Stojí-li vašim aktivitám něco v cestě, nenaskakujte na pocity omezování a snahu věci protlačit po svém. Přijměte to jako fakt a následně se rozhlédněte, zda se nerýsuje jiná možnost.

ŠTÍR

Máte-li pocit, že je narušen váš přístup ke svobodě, projeví se to neshodami a napětím ve vztazích. Zájem o lidi a hodnoty, kteří se v těchto dnech zdají zajímaví a lákaví, velmi rychle opadne. Mají vnést nový vítr do vašeho života, ale dlouho v něm nezůstanou, tak se nezavazujte a příliš neutrácejte. Máte-li v sobě či kolem sebe zmatek, pomůže vám soustředění se na činnosti v domácnosti, kolem vašeho těla a jeho zdraví nebo rituály každodenní praxe. Při vnitřním či vnějším úklidu se mohou objevit skutečnosti, které zůstaly hluboko zasunuty ve vaší hlavě, jejich vynesení na povrch dopomůže lepšímu náhledu a pochopení vaší životní situace.

STŘELEC

Vaše plány zkříží pracovní povinnosti nebo tematika ve spojení se zdravím, nemocí či potřebou očistit a zdokonalit určitý proces. Přijměte to jako fakt a nevytvářejte si kolem toho žádné iluze a představy. Mohli byste se dostat do koloběhu souzení a nakonec byste z toho mohli vypadnout jako ti odsouzení. Žijete v pocitu, že byste něco zvládli lépe než ti, kteří se s tím nyní potýkají či kteří to v minulosti pokazili. Minulost nelze změnit ani napravit. Pokud proces vezmete do vlastních rukou, velmi pravděpodobně si na něm vylámete zuby. Nechte druhé, ať dělají svou práci, a vy hledejte své místo, kde můžete přiložit ruku k dílu tak, aby to bylo v souladu s vašimi ideály.

KOZOROH

Roste vše, čemu přikládá vaše mysl význam. Tak si dejte pozor, ať se neutopíte ve vyhláškách, nařízeních a pravidlech, které si sami nastavíte a které se stanou nástrojem pro vyvolání strachu z jejich porušení. Čekejte nepříjemné zprávy. Možné jsou omyly nebo se spolehnete na sliby, které se následně ukážou jako plané. Buďte obezřetní a neberte slova druhých jako bernou minci. Raději si vše sami prověřte, obzvlášť ovládne-li vás pocit neomylnosti. Být vámi, nepodepisuji žádné závazky a smlouvy, mohli byste přehlédnout detaily, které se v budoucnu ukážou jako překážka úspěšné realizace. Snaha zrealizovat plány bude brzděna uplatňováním cizí moci nad vámi. Pocit omezování a bezmoci může vést k ukvapeným rozhodnutím, která nepovedou k cíli.

VODNÁŘ

Pokud se cítíte natlačeni do činností, které s vámi nerezonují, budete hledat způsob, jak se osvobodit. Ve vztazích zavládne napětí a neshody mohou vést k hlubším roztržkám. Dozvíte se možná ne příliš příjemné zprávy, kvůli kterým vaše očekávání nebude naplněno. Může být otřesena základní důvěra a vy nebudete vědět, čemu máte věřit. Nic není tak horké, jak se zprvu zdá. Raději počkejte do druhého dne, než vychladnete. Uvědomte si, že druzí tu nejsou od toho, aby naplňovali vaše očekávání. Oni nezklamali vaši důvěru, ale zpochybnili platnost vašich iluzí a očekávání, která jste do druhých vkládali. Zkuste si připomenout své vlastní omyly, prohřešky a plané sliby. Určitě objevíte něco, za co sami sebe soudíte. Podaří-li se vám přijmout svou omylnost, snadněji přijmete druhé v jejich nedokonalosti.

RYBY

Bude zpochybněno to, nač spoléháte. Zdání klame. Ženete-li se za nějakou iluzí, stanete se nyní její obětí. Než se rozhodnete následovat nějakou cestu či určitého člověka, ujasněte si, zda to neděláte proto, že nepřijímáte svůj život a chcete před ním zachránit nebo mu uniknout. Je-li tomu tak, ani se nenadějete a skončíte v ještě větší kaši, než kterou jste opustili. Silně na vás dolehne nutnost každodenní rutiny nebo témata ve spojení se zdravím či nemocí a potřebou čistoty a dokonalosti. To, co se nehodí do vašeho světa, neboť to není vnímáno jako dokonalé, budete od sebe odstrkovat. Ale v dualitě má mince dvě strany. Dobro a zlo či zdraví a nemoc jsou jen opačnými póly, v jejichž součtu tkví pravá dokonalost. Takže před tím, co je vaší součástí, neutečete.