Horoskop

9. prosinec 2018


STŘELEC

Ať už jde o business, módu, lásku nebo umění, dovolte si dnes trochu čerstvého vzduchu. Objevujte nové kultury, zkoumejte a učte se. Hvězdy předpovídají, že právě něco takového vám nejen otevře obzory, ale také mnohé, dosud uzavřené cesty. Tak se nebojte!

KOZOROH

Ne všichni s vámi musí souhlasit. A to je v pořádku. Dnes nebudete mít problém nahlas vyjádřit svoje myšlenky a postoje. Místo proslovu se však snažte spíš o dialog. I když se najde někdo s jiným názorem, právě diskuze vás může velmi obohatit a posunout.

VODNÁŘ

Dnes vám nikdo nezabrání vzít si to, pro co si jdete. A pokud je váš cíl zlepšit kariérní postavení, hvězdy vám přejí dvojnásob. Neuděláte chybu, pokud se vydáte na zajímavou akci a užijete si trochu networkingu. Zatímco budete upíjet šampaňské, může přijít přelomová nabídka.

RYBY

Po mírné fázi neaktivity nastane ve vašem milostném životě bouře. Ať už partnera máte, nebo teprve hledáte. Můžete se těšit na den, na který jen tak nezapomenete. Zahoďte kalhoty a raději vytáhněte ze skříně svůdné šaty od Dolce&Gabbana a vysoké podpatky. 

BERAN

Dnešní dopoledne strávíte ve stresu a s pocitem, že nic nestíháte. Dopřejte si motivační oběd s kamarádkou. Odpoledne se už nenechte ničím rušit a pusťte se do práce. Jakmile uvidíte výsledky, dostaví se i klid. Čeká vás náročnější období, ale nic, co byste nezvládli.

BÝK

Obvykle skočíte po každé příležitosti někomu pomoci. A dnes to nebude jiné. Zbytečně se však nevměšujte do cizích problémů. Právě v tento den by to totiž mohlo dopadnout velkou katastrofou. Někteří chtějí a potřebují vyřešit své problémy sami. Na tom není nic špatného.

BLÍŽENCI

Láska je ve vzduchu. Dnešní konstelace hvězd přidá oheň pod kotel a vy se můžete těšit na romantiku a vášeň. Nečekejte však, až se projeví váš objev či partner. Vezměte iniciativu do vlastních rukou. Udělejte svému panu Božskému radost třeba večeří či hezkou zprávou.

RAK

Pokud už nějakou dobu sedíte na dvou židlích, dnes to možná začne být nepohodlné. Dokonce víc, než ujít několik kilometrů v botách od Jimmy Choo. Rozsekněte svá dilemata a rozhodněte se, čemu budete věnovat čas i energii. Hvězdy vás navedou správným směrem.

LEV

Konečně si můžete trochu oddechnout. Po období, ve kterém jste si příliš neoddechli, vás dnes čeká spíš pohoda a klid. Nechte se proto hýčkat a hlavně odpočívejte. Dost možná je to jen klid mezi bouřkami. Zavolejte třeba kamarádkám a užijte si holčičí odpoledne.

PANNA

Důvěřujte si. Vaše intuice bude dnes mimořádně silná. Díky tomu se nemusíte obávat a klidně se nechte vést tam, kam vás nohy nesou. I kdyby to bylo do toho butiku, kde mají nádherné boty. Pokud máte pocit, že někdo s vámi nehraje fér hru, dnes to bude dost pravděpodobné.

VÁHY

Vám to dnes ale pálí. V práci zazáříte mnoha skvělými nápady, díky kterým se budete cítit dobře. Hravě vyřešíte nejeden problém. Pokud máte nějaké resty, které potřebujete dohnat, je ten správný den. Nebojte se odměnit za dobrou práci a zároveň dopřejte své mysli i odpočinek.

ŠTÍR

Soukromí je cennější než kabelka od Diora. Chraňte si ho. Dnes vás hvězdy varují a nabádají, abyste si pečlivě chránili neveřejný život. Jsou zkrátka věci, které mají zůstat za zavřenými dveřmi. Jinak by vás čekalo mnoho trapných situací a nepříjemností.