Horoskop

9. květen 2019

BERAN

Můžete inklinovat k extrémům. Buď budete lenošit, nebo si toho zase naložíte tolik, že ostatní budou jen žasnout, co vše zvládnete. Nyní si to naštěstí budete moci dovolit. Pokud se rozhodnete, projevit můžete velký tah na branku. Možná byste se však měli krotit. Něco mezi by vám přineslo potěšení a hlavně byste následně nebyli tak unavení.

BÝK

Je velmi pravděpodobné, že dnes potkáte velmi milou osobu, kterou jste již dlouho neviděli, a to by vám mělo zvednout  náladu. Udělejte si čas a zajděte s ní na oběd nebo kávu. Setkání vám přinese oboustrannou radost a pravděpodobně i více! Úspěšní byste také měli být ve vyjednávání na úřadech a institucích.

BLÍŽENCI

Je možné, že vaše romantická představa o životě se poněkud rozchází s realitou. Neházejte flintu do žita, jenom čas ukáže, kde je pravda. Naštěstí pocítíte větší energii a výdrž. To by vás mělo inspirovat k tomu, že se s nadšením pustíte do nových aktivit a pokusíte se realizovat to, co již dlouho máte v plánu.

RAK

Skvěle by vám měla fungovat intuice. A je velmi pravděpodobné, že ji budete pozorně naslouchat a také podle ní konat. Ostatním se pak můžete jevit úpornými. Vaše paličatost vás může dostávat do velice nepříjemných či konfliktních situací. Je pouze na vás, jak se vám podaří ostré hrany obrousit.

LEV

Mohli byste se snadněji zamilovat. Vztah, ke kterému můžete inklinovat, nebude postaven na vaší kráse nebo fyzické zručnosti, ale nejspíš na zvědavosti, jaké by to mohlo být a zda na to vůbec máte. Ano, můžete oslovovat své okolí šarmem, velkorysostí a také vtipem a nadšením. To zejména, když budete mít to správné obecenstvo.

PANNA

Bude vám to skvěle myslet i komunikovat. Můžete i zažít pocity spokojenosti. Konečně by mohly být vidět výsledky vaší předchozí mravenčí a trpělivé práce. Kolegové v práci i kamarádi vás oceňují. Pouze doma, jak už to tak bývá, nejste žádným prorokem. Ale nezoufejte. Mají to tak všichni.

VÁHY

Řešit můžete své citové problémy. Možná nedorozumění. Kolikáté už? A přitom vy hádky přímo nesnášíte. Jenže vaše váhavost a přešlapování na místě může dráždit partnery, ke kterým právě pro jejich akčnost a dynamiku inklinujete. Co třeba si pro jednou zkusit dupnout a stát si za svým?

ŠTÍR

Bude se vám dařit ve hrách a tvořivých aktivitách. Pokusíte-li se překonat nějaký rekord, vyhrát nebo si jen tak změřit síly, tak vězte, že vaše snažení bude nejspíš velmi úspěšné. Hvězdy u vás naznačují, že nyní budete mít velkou sílu a také ji budete umět využít!

STŘELEC

Budete úspěšní ve výdělečných aktivitách. Nebude to však nejen o nich. Také o lásce, emocích, sexu. To budou vaše dnešní hlavní témata k řešení. Můžete v tom mít zmatek. Vše zmíněné s vámi může cloumat a je možné, že nikoli souladně. Bude tak dobré, když se budete snažit o nadhled a pohodu.

KOZOROH

Snadno prosadíte vše, co budete chtít. Také budete mít pocit, že se vám vrací energie. Přestože byste měli padat únavou, nejenže nepadáte, ale ještě si vymýšlíte další a další práce a úkony. Dokonce se vám bude dařit zvládnout úkoly, se kterými si jiní nevědí rady. Pro ostatní tak budete příkladem.

VODNÁŘ

Budete velmi výřeční a přesvědčiví. Další pozitivní zpráva, kterou vám nebeský obrazec sděluje, je, že můžete počítat s náhlými příjmy a finančními dotacemi. Co však půjde ztuha, bude vše ostatní. Komunikace nejspíš není příliš efektivní, sex problematický. Prostě štěstí si za peníze nekoupíte.

RYBY

Budete si užívat přátel a kolektivních aktivit. Sbírat můžete pochvaly a ocenění, ale sami tomu tak nějak věřit nemusíte. Můžete mít pocit, že vše se děje rychle, na nic není čas a bylo by třeba zvolnit. Ale nejspíš to ještě nepůjde. Toho, co je třeba udělat, je hodně a ještě chvíli potrvá, než si odpočinete.