Horoskop

9. duben 2019

BERAN

Řešte svoje potíže s úsměvem na tváři. Nemusí všichni poznat, že už toho máte dost a chystáte se udělat radikální řez. Ostatně bude velmi dobře, když se konečně začnete šetřit. Jak, to vám snadno napoví vaše duše. Bude dobré jí pro jednou pozorně naslouchat.

BÝK

Jste náladoví a vašemu okolí to dělá potíže. Projevovat se to může zvýšenou hašteřivostí či nerudností. Zkuste svoje nálady rozpustit ve víru tance, sexu nebo nějakého adrenalinového sportu. A bát se o to, že byste snad o něco přišli, nemusíte. Vy budete mít vždy své jisté. Na to můžete sázet.

BLÍŽENCI

Dnes už trochu přiložte ruku k dílu. Nemůžete svoje povinnosti stále nechat řešit své kolegy a sami si užívat jara a zamilovanosti. A ve svých postojích bude dobré, když se budete poněkud krotit. Agresivním prosazováním se můžete ostatním jevit jako egoista a to opravdu není vaše podstata.

RAK

V zaměstnání se snaží na vás navalit další a další povinnosti. Braňte se! Nemáte tolik síly, abyste všechno zvládli a navíc za tak mizerné odměny. Buďte tak hodní sami na sebe, když už ti ostatní nebudou. Budete mít tak šanci si uvědomit, že i vy jste stejně důležití jako ti, co po vás stále něco chtějí.

LEV

Vaši nadřízení si povšimli, že se nebojíte zodpovědnosti a je na vás spolehnutí. Vypadá to na pochvalu, finanční odměnu nebo povýšení. Ovšem vaši podřízení to mohou vidět zcela opačně. Možná vy sami budete mít pocit, že máte nad hlavou svatozář. Bohužel nemáte a bude dobré dát do svého chování také trochu pokory.

PANNA

Možná vás budou přepadat chmury a sklony k melancholii. Pokud ano, tak se nad to povzneste a zkuste si uvědomit, že na zemi i přes mnohé trable je nádherně. Radujte se tak ze všeho, co vám život přinese, a vězte, že věci mnohdy nejsou takové, jaké se na první pohled zdají být. Uděláte dobře, když navštívíte své blízké.

VÁHY

Vaše roztěkanost pravděpodobně pramení z přepracovanosti. Nedělejte všechno najednou, ale vytvořte si plán a podle něho postupujte. Pokud pak budete mít nějaký volný čas, můžete vyrazit na jakoukoli kulturní akci. Potěší vaši duši, rozšíří obzory. Navíc v přítomnosti někoho milého budete přímo zářit.

ŠTÍR

Jestli se dostanete v průběhu dne do diskuze s kolegy, nechte si svůj kritický názor pro sebe. Dnes vás nikdo nepochopí. Pokud se vám do ničeho nebude chtít, tak se zkuste překonat a pustit se právě do toho, do čeho se vám nechce nejvíce. Možná budete překvapeni, co bude následovat. A třeba na sebe budete i pyšní.

STŘELEC

Pracujete-li většinu dne u počítače, naplánujte si krátký odpočinek. Několik cviků na celkové protažení a uvolnění vám jenom prospěje. Hvězdy naznačují poměrně velké tlaky. Ti z vás, co si to budou moci dovolit, by si pak měli vzít pár dní volno a vyrazit někam do přírody.

KOZOROH

Mohla by vás potkat nějaká opravdu dobrá a výhodná pracovní nabídka. Rozhodně o ní alespoň přemýšlejte, než ji odmítnete. A pokud to bude možné, zkuste nasadit trvalý úsměv a zmírnit svou pověstnou přísnost. Dobré také bude dát si vše v životě do rovnováhy.  

VODNÁŘ

Problémy nastanou pokud je budete řešit ihned a neuváženě. Raději nechce věci „ať se dějí“ je to zkouška, kolik vydržíte. Buďte tedy trpěliví a mějte na paměti, že vše má svůj čas a to i když už máte jasné vize, co a jak by se mělo. Pokud zaměříte svou pozornost na finance, neměli byste prohloupit.

RYBY

Spoustu času jste ztratili vymýšlením variant, jak partnera jemně přesvědčit o svém názoru na život a třeba i prožití budoucí dovolené. Je čas na důraznější postup, ovšem zabalený do něžnosti a romantiky. Možná nastal čas na nějakou večeři při svíčkách nebo alespoň oběd v lepší restauraci.