Horoskop

9. březen 2019

RYBY

Sobota bude příjemným dnem. Potkávat byste se měli s větším množstvím zážitků, které vás budou těšit jak na těle, tak na duši. Myslet by vám to mělo skvěle. Nadít se můžete příjemných setkání, na kterých se můžete na lecčem zajímavým domluvit.

BERAN

Dnes budete konat především intuitivně, bez nějakého dlouhého přemýšlení. Pokud něco budete chtít říci nebo udělat, tak to prostě uděláte, ať se děje, co se děje. Dávejte si proto pozor na sklon ke zbrklému a zdraví nebezpečnému jednání. Pokud se hodláte věnovat sportu, tak jen s největší obezřetností.

BÝK

Odvaha vám chybět nebude. Pokud bude potřeba, s odhodláním se postavíte nějaké nespravedlnosti, příkoří. To pro vás sice nebude moc příjemné, ale v očích ostatních získáte obdiv a respekt. Energie byste měli mít dost a hned tak někdo na vás prostě mít nebude.

BLÍŽENCI

Dnes to ve vašem vztahu bude skřípat. Bohužel to zřejmě nebude jediná oblast, kde zažijete komplikace. Také v profesních záležitostech můžete narážet. Vaše postoje totiž budou rozdílné, k nalezení řešení bude potřeba důslednosti a to se vám moc dařit zřejmě nebude.

RAK

Rodinnou pohodu a idylu dnes může narušit pouze vaše náladovost a neochota naslouchat ostatním. Na vině nejspíš budou vaše emoce, které s vámi nyní mocně cloumají. Balzámem pro vaši duši bude pobyt v přírodě. 

LEV

Váš dnešní den by nemusel mít chybu. Otázkou ovšem bude vaše vznětlivost. Je možné, že pokud něco nepůjde a nebude po vašem, budete mít tendenci vše řešit rázně a nejspíš i zvýšeným hlasem.

PANNA

Sobota bude přesně podle vašich představ. Možné jsou skvělé nápady a návrhy, kterých se od přátel či blízkých dočkáte. Pokud budete správně reagovat, máte velkou naději, že by se vám mohlo povést něco velkého.

VÁHY

Zdá se, že to, kam nyní směřujete a o co usilujete, bude pro vás správné. Je sice pravdou, že není každý den posvícení, ale u vás by dnes být mohlo. Ať už sobotu strávíte doma, nebo venku, večer si určitě zajděte na skvělou večeři nebo do divadla.

ŠTÍR

Hvězdy vám přejí. A to i přes to, že vaše okolí může být naprosto opačného názoru. Pokud se nenecháte odradit, pak čas ukáže, že pravda byla na vaší straně. Vaše argumentace bude neochvějná.

STŘELEC

Štěstí v lásce, ale také zmatky a nejasnosti. To budou hlavní dnešní témata. Nechcete-li se dostat do problému, musíte se chovat zodpovědně. To, co se na první pohled jeví jako zmatky, je pouze varování, abyste se zbytečně nezaplétali do sítě nejrůznějších lží a
intrik. Raději mějte vše nastaveno čistě a rovně.

KOZOROH

Možná se vás dnes dotknou nějaké osudové události nejspíš spojené s životy minulými. Zřejmě se objeví někdo, koho jste ještě nikdy neviděli, ale budete mít pocit, že jej znáte odjakživa. V každém případě vás čeká přínosná zkušenost.

VODNÁŘ

Těšit se můžete na den plný umění, ale také zamilovanosti. Vystaveni můžete být také nějakým dalším příjemným pokušením. Tak raději buďte ve střehu, abyste někomu nenaletěli nebo sami neudělali nějakou hloupost.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem