Horoskop

7. únor 2019

KOZOROH

Dnešní den je jako stvořený k učení a získávání nových znalostí. Ponořte se proto do knihy, která vám už od Vánoc leží na nočním stolku, nebo si splňte předsevzetí a zapište se do kurzu. Záleží jen na vás, jestli z vás bude příští Karl Lagerfeld nebo se naučíte nový jazyk.

VODNÁŘ

Rozptylování je dnes absolutně z módy. Pokuste se zůstat silní a odolat jim. Soustřeďte se na své dnešní úkoly a nenechte nikoho, aby vás zdržoval či rozptyloval. Pomůže, pokud odložíte telefon a vypnete sociální sítě.

RYBY

Nepřestávejte pět minut před cílem! Vaše snažení se může zdát úplně marné. Ale vytrvejte! Často totiž poznáte výsledky své práce až těsně před tím, než se vám sny vyplní. Hvězdy vám dnes proto radí, abyste se vyzbrojili trpělivostí a silnou vůlí.

BERAN

Dnes vás čeká den plný energie. Sotva stihnete vypít ranní kávu a už se budete chtít pustit do práce. To je skvělé. Neuškodí však, pokud se nejdřív poradíte s někým, kdo dané věci maximálně rozumí. Zkuste třeba oslovit přátele na sociálních sítích.

BÝK

Vaše schopnost mít na někoho vliv je silnější, než má Kim Kardashian. Buďte proto opatrní, co říkáte. Vaše slova by mohla mít totiž mnohem větší dopad, než si vůbec uvědomujte. Na druhou stranu dnešní konstelaci můžete využít i ve vlastní prospěch! Hravě totiž přesvědčíte kohokoliv k čemukoliv.

BLÍŽENCI

Pokud pravda bolí, má vůbec smysl ji říkat? Většinou ano. Dnes vám však hrozí, že budete možná až moc upřímní. I když je vaše poznámka opodstatněná a správná, její příjemce by mohl reagovat špatně. Buďte proto opatrní, pokud se rozhodnete tuto Pandořinu skříňku otevřít.

RAK

Komu můžete věřit? To je dnes otázka za milion korun. Dnešní den totiž přinese tajemství, které je potřeba někomu svěřit. Pečlivě však vybírejte. Mohlo by se totiž snadno stát, že se spálíte. Naslouchejte své intuici. Uvidíte, že poznáte, kdo si vaši důvěru zaslouží.

LEV

Dnes nemáte potřebu se skrývat za perfektní masku a bezchybná selfie na Instagramu. Ukažte všem, kdo ve skutečnosti jste. Bez strachu a odsuzování. Ať už se ve vás skrývá hollywoodská diva, nebo nesmělý umělec, projevte to. Módní experimenty povoleny! 

PANNA

Bude těžké vás nemít rád. Stejně jako skoro každá žena touží po ikonické kabelce Birkince, budete dnes v kurzu i vy. Připravte se proto na neobvyklou přízeň. A to i ze strany těch, kteří vás obvykle okázale ignorují. Jen jen na vás, jak s ní naložíte. 

VÁHY

Obvykle nejde daleko pro trefnou módní radu nebo motivační řeč, která ostatní dokáže skutečně nakopnout. Dnes to však budete vy, kdo bude potřebovat trochu pomoci. Nebojte se o ni říct. Čas od času je v pořádku přijmout asistenci někoho jiného.

ŠTÍR

Je čas se sbližovat. Vše napovídá tomu, že tento den patří lásce, romantice, partnerství. Ať už partnera máte, nebo ne, netravte dnešní den o samotě. Pokud jste zadaní, utečte třeba na neplánovaný víkend spolu. V případě, že jste single, vydejte se do společnosti a možná budete mít štěstí!

STŘELEC

Závidíte? Každý občas podlehne závisti. Kolegyně má novou kabelku od Gucciho, kamarád zase vyrazil na snovou dovolenou. Místo porovnávání s jinými se však dnes zaměřte na to, co je skvělého na vás. Pravděpodobně zjistíte, že toho není vůbec málo. A to je důvod k radosti!