Horoskop

7. duben 2019

BERAN

Od rána se budete cítit dobře a ve výtečné formě. Jediné, co vás bude trápit, jsou pomluvy či závist. Nevšímejte si toho a buďte nad věcí. Pokud se soustředíte na to, co opravdu chcete, nebudete mít problém. Pro ostatní můžete být zdrojem energie.

BÝK

Ovládat vás do jisté míry může vaše nevědomí. To znamená, že budete mít nutkání udělat nebo říci něco, pro co vlastně nebudete mít logický důvod. Pokud jste včera nebo v poslední době započali něco zásadního, tak v tom pokračujte. Bude se vám dařit v oblasti umění, sportu nebo užívání si života.

BLÍŽENCI

I přes celou řadu nečekaných komplikací budete mít velmi úspěšný den. Splníte nejen to, co jste si naplánovali, ale také něco navíc. Mějte však na paměti, že dnes je neděle – i vy si potřebujete odpočinout. Tak tedy relaxujte nebo zvolte odpočinek aktivní třeba formou sportu.

RAK

Pokud chcete doma udělat nějaké zásadní změny, raději je odložte na jinou dobu. Hvězdy vám dnes v tomto směru nejsou nakloněny. Navíc jste více zranitelní než obvykle, přijměte to a nastavte si efektivní ochranu a obranu. Výletem či návštěvou spa rozhodně nemůžete nic pokazit.

LEV

Dnes přišel správný čas na relaxaci. Máte-li jen trošku chuť, běžte si zaplavat, vyrazte na hory nebo jen tak do přírody. Pokud chcete ukázat své vůdcovské schopnosti, bude ta správná doba. A jestli plánujete rodinné setkání, pečlivě naplánujte a pak i realizujete nějakou zahradní party.

PANNA

Konečně dojde na vaše slova. Ale těšit vás to nejspíš nebude. To, že vaše varování nikdo nebral vážně, dopadne bohužel i na vás. Pociťovat také můžete únavu a sklony k apatii. Bude to nejspíše tím, že jste pracovali více, než je zdrávo. Stejně jako ostatní i vy si o víkendu zasloužíte odpočinek, tak si dejte třeba nohy na stůl a jen relaxujte.

VÁHY

Dnes raději nehrajte žádné hry na schovávanou, ale cíleně a cílevědomě jděte za svým. Hvězdy vám jsou nakloněny a štěstí by vám mohlo přát. Chce to jen nepřešlapovat na místě. Pokud potřebujete něco projednat, važte svá slova, napětí může být ve vzduchu více, než je zdrávo. Buďte vnímaví ke svým nejbližším.

ŠTÍR

Budete mít tendenci řešit především vztahové otázky. Zásadní rozhodnutí však raději odložte na jindy. Dnes si raději dělejte radost. Pokud vám to vaše vnitřní nastavení dovolí, vylezte ze svých ulit a buďte otevření nejen svým nejbližším, ale třeba i celému světu. 

STŘELEC

Můžete mít dnes sklony být velmi rozverní a rozpustilí, ale také podráždění a vzteklí. Zaměřte se proto raději na to pozitivní a potěšte blízké svým přirozeným optimismem. Možná si budete také uvědomovat něco, o čem víte, že je nedokončeno, tak na tom zkuste zapracovat.

KOZOROH

Požádá-li vás přítel o pomoc či dokonce půjčku, neodmítejte, ale také nebuďte přehnaně vstřícní. Vše s ním nejdříve proberte ze všech stran a pokuste se nalézt schůdné řešení. A když nikdo nebude nic chtít, můžete aspoň zavolat svým blízkým. Oboustranně to potřebujete a obohatí vás to.

VODNÁŘ

Pokud se pro něco zásadního rozhodujete a nemáte dost informací, spolehněte se na svou intuici a jednejte podle ní. Všechno, co pak začnete realizovat, bude mít dlouhodobý a velmi příznivý průběh. Možná bude i ten správný čas vyrazit do přírody a tam se napojit na jarní energii. Přemýšlejte a snažte se nic neuspěchat.

RYBY

Dnes se můžete cítit poněkud nejistě a stísněně. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Možná má pro vás nějaké naléhavé sdělení. Pokud potřebujete něco udělat v domácnosti, snažte se také trochu sami. Buďte odpovědní a ukažte, že i vy dokážete budovat a tvořit. Máte na to.