Horoskop

7. březen 2019

RYBY

Předpokládat můžete nárůst vnitřní energie a potřebu sebeprosazení. Je ovšem možné, že sami sobě způsobíte problémy, když budete vehementně prosazovat svou a nebudete se chovat diplomaticky. Když budete chtít něco řešit, nedávejte jen na své city, ale také naslouchejte okolí.

BERAN

Pokud budete potřebovat něco vyřešit na úřadech, raději to dvakrát promyslete. Vypadá to, že budete zažívat spíše komplikace. K podřízeným buďte shovívaví a snažte se pochopit i jejich stanovisko. Můžete si tak získat větší sympatie.

BÝK

Cítit byste měli příliv energie. Někteří z vás budou mít potřebu vyrazit ven a přesvědčit se na vlastní oči, že zima opravdu končí. Předtím hravě zvládnete pracovní povinnosti a na večer si naplánujete něco příjemnějšího. Třeba skvělou večeři.

BLÍŽENCI

Tlaků budete pociťovat více než dost. Zřejmě však na to moc dbát nebudete. Potrápit vás každopádně mohou finance. Možná jste moc utráceli a nyní pociťujete jejich nedostatek. Pokud chcete být ve větším klidu, raději se zamyslete nad tím, jak věci napravit. Nápadů budete mít na rozdávání.

RAK

Vaše nálada je jarní, i kdyby za oknem bylo zamračeno. Zažíváte radost, kterou přenesete i na své okolí. S chutí se budete pouštět do všeho, co jste si během dlouhých zimních večerů naplánovali. A mělo by se vám v tom dařit.

LEV

Zažívat můžete poněkud rozporuplné stavy. Euforii budou střídat pocity rozčarování a možná i zklamání. A ještě ke všemu je možné , že ve svých prožitcích nenajdete podporu ani u svého partnera. 

PANNA

Máte dnes velkou chuť do života. Také o nápady nebude mít nouzi. Pozor však, i u vás bude platit, že opatrnosti nikdy není dost. Když už se budete do něčeho vrhat, měli byste to probrat se všemi zúčastněnými. Jinak hrozí konflikty.

VÁHY

Zamyslíte se nad příčinami problémů, se kterými se potýkáte. Je možné, že vám někdo něco závidí a snaží se uškodit. Pohlídejte si to a nastavte si vnitřní klid a pohodu. Možná však slyšíte trávu růst. Věci totiž nemusí být takové, jaké se na první pohled jeví.

ŠTÍR

Budete od rána v jednom kole. Je tak možné, že nebudete zrovna stíhat a můžete mít tendenci chovat se unáhleně a zbrkle. Dělejte všechno pěkně v klidu a popořádku. Je potřeba se jen v klidu posadit, sepsat, co je potřeba, a podle toho postupovat.

STŘELEC

Zřejmě se vám do ničeho nebude chtít. Dnes vyhledáváte jakoukoli záminku pro to, abyste se nemuseli věnovat svým povinnostem. Radost vám pak může udělat nečekaná návštěva. 

KOZOROH

Dnes jste tvůrčí a nejspíš i soutěživí. Budete tak mít potřebu ukázat, kdo je nejlepší. Je také možné, že někdo z vašeho okolí si na vás myslí. Pokud jste již zadáni, budete to muset řešit s rozumem.

VODNÁŘ

Máte výhrady ke svému partnerovi či dokonce k práci šéfa? Nechte si dnes své názory pro sebe. Pokud půjdete do konfrontace, nemuselo by se vám to vyplatit. 
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM.