Horoskop

6. prosinec 2018


STŘELEC

Dočkáte se harmonie. Dnes se vše vrátí tam, kam má, a budete mít pocit, že je vše v pořádku. Díky tomu můžete odložit věčný neklid a užívat si klid. Pokud nemáte čas na setkání, zkuste kamarádkám i rodině alespoň zavolat. Určitě to udělá radost vám i jim. 

KOZOROH

Dnes se budete cítit výjimečně skvěle. Bohužel lidé ve vaší blízkosti tyto pocity nesdílejí. Váš instinkt velí hned skočit do akce a zachránit situaci. Nezapomeňte však, že i ostatní se někdy musí naučit, jak si pomoct sami. Nemůžete přece všem pokaždé pomáhat.

VODNÁŘ

Žijte tady a teď. Nemá smysl se vracet k minulosti, nebo naopak trávit veškerý čas sněním o tom, co přijde. Taky se neřídíte trendy z minulého roku, ne? Zaměřte se na přítomnost a na to, co můžete udělat, aby byla lepší. Třeba si zlepšit náladu koupí nového svetříku...

RYBY

Zamyslete se, zda trávíte dostatek času se všemi, na kterých vám záleží. Pokud ne, právě teď je ideální doba začít pracovat na nápravě. Předvánoční období navíc nabízí spoustu aktivit. Pozvěte rodinu na trhy, s kamarádkou se vydejte na lov vánočních dárků a samozřejmě nezapomeňte na obnovu šatníku.

BERAN

Zapracujte na svém sociálním kapitálu. Přátel, stejně jako kabelek, není nikdy dost. Samozřejmě těch nejbližších je jen pár. Jinak se však meze nekladou. Vydejte se mezi lidi a dost možná objevíte někoho, s kým si užijete spoustu zábavy i hezkých chvilek.

BÝK

Nazujte si cestovatelské boty (lodičky od Manola to zrovna nejsou)! Strach z neznámého vás nutil některé výlety odmítat a odkládat. Svádíte to na moc práce a málo času. Ale tomu už nevěříte ani vy sami. Pokud se dnes objeví příležitost někam se vypravit, využijte ji!

BLÍŽENCI

Nemusíte se přemáhat a rozdávat úsměvy na všechny strany, pokud se na to zrovna necítíte. To samozřejmě neznamená, že je v pořádku se k ostatním chovat špatně. Tak co s tím? V případě, že vaše nálada není nejlepší, raději zůstaňte doma, běžte do přírody a vyhněte se kontaktu s okolím.

RAK

Uklidněte se a vše si promyslete, obzvlášť předtím, než vychrlíte své nápady mezi ostatní. Neuvážené jednání by dnes totiž mohlo nadělat víc škody než užitku. Jakmile dostanete nějaký nápad, najděte v sobě klid a vyrovnanost a teprve pak se pusťte do diskuze.

LEV

Je na čase si nalít čistého vína a podívat se, jak si v životě vedete. Jste tam, kde být chcete? Nebo vám do cíle zbývá ještě dlouhá cesta? Pokud to druhé, využijte dnešní den k bilanci. Hvězdy vám radí, abyste si na papír napsali reálné cíle a kroky, které potřebujete k jejich dosažení.

PANNA

Změna je život. Například taková výměna šatníku je maximálně pozitivní záležitost. Speciálně v momentě, kdy můžete vyměnit staré šaty za nové od Gucciho. Nebojujte s proměnami a berte je nejen jako součást života, ale jako vítaný čerstvý vánek.

VÁHY

I kdyby dnes skončil celý svět nebo zrušili Týden módy, vy ani nemrknete. Hvězdy vám totiž posílají rovnováhu a rozpoložení, ve kterém vás nic nemůže rozhodit. To se bude hodit. Do vašeho života totiž přijde v průběhu dnešního dne nejedna změna. A ne všechny vás potěší.

ŠTÍR

Dnes se naplno projeví vaše kreativní schopnosti. Ať už půjde o výzdobu na firemní večírek či vymýšlení originálního přání. Váš smysl pro estetiku i detaily vás nenechá na holičkách a vy se tak ukážete v tom nejlepším světle. Bez práce to však samozřejmě nebude.