Horoskop

5. duben 2019

BERAN

Do všeho dnes půjdete naplno. Ostatní znamení budete inspirovat zejména svou schopností pouštět se s vervou a nadšením do nejrůznějších aktivit a činností. Dařit se vám bude realizovat své záměry i strhávat jiné. 

BÝK

Bude-li někdo potřebovat zklidnit a nabrat optimismus, pak udělá dobře, když se obrátí na vaše znamení. Budete sice dnes poněkud zpomalenější, ale pokud už se pustíte do nějakých tvořivých aktivit, pak budete těmi, kdo se bude moci pochlubit skvělými výsledky.

BLÍŽENCI

Profesně byste dnes měli být ve svém živlu. Na co sáhnete, to se vám bude dařit realizovat. Pozor však, objevovat se kolem vás bude větší množství svodů, podrazů či podvodů. Naštěstí však dokáže velmi pružně zareagovat a postřehnout, že se něco nekalého chystá. 

RAK

Je možné, že dnes budete inklinovat k pesimismu a melancholii. Případné vztahové komplikace budete zvládat, ale i předvídat, a to díky své skvělé intuici. Ta by vám nyní měla fungovat velmi dobře. Na vás ovšem bude, zda ji budete naslouchat. Skvěle se budete cítit v přírodě.

LEV

I když ostatní zřejmě dobrou náladou, velkorysostí, nadšením či jinými podobnými projevy hýřit nebudou, vy to budete mít opačně a půjde ostatním příkladem. Věci problémové budete brát jako příležitost předvést se a ukázat, že to jde. Budete inspirovat a také vést.

PANNA

Možná budete sami překvapeni tím, kdo všechno se vám ozve a bude nabízet spolupráci nebo jen možnost přátelského setkání. Věci by se vám měly dařit a v mnoha směrech se můžete nadít růstu a rozvoje. Vylepší se vám i vnitřní energie, která po zimě nemusí být až tak velká.

VÁHY

Asi budete pod větším tlakem. Vše vás tak bude nutit k zamyšlení se, zda není na čase zvolnit a začít více odpočívat a relaxovat. Asi se toho na vás valí hodně. To však neznamená, že to musíte být vy, kdo vše oddře.

ŠTÍR

Jak se zdá, budete mít obchodní období. Čeká vás uzavírání dohod, smluv atp. Vyrážet budete na cesty a tam se setkávat s mnohými lidmi. Můžete tak naplno využít svého současného potenciálu, kdy vám to bude skvěle myslet i komunikovat.

STŘELEC

Dnes je pro vás kritický den. Pokud vás čekají důležitá rozhodnutí, doporučujeme je odložit. Raději se snažte držet stranou a nedělat nic, co by mohlo mít negativní dopad v budoucnosti. Uvařte si čaj, vyrazte na procházku, zkrátka relaxujte. Hned zítra vám půjde vše zas na jedničku.

KOZOROH

V profesních i finančních záležitostech by vám hvězdy měly přát. Nebojte se investovat, můžete tentokrát i trochu zariskovat. Vypadá to dnes na velkou spokojenost, i když se bude týkat především světských statků. Se vztahy to může být poněkud horší.

VODNÁŘ

S příchodem jara se budete zamýšlet nad tím, jak na sobě zapracovat, co udělat, aby se vám dařilo lépe a byli jste šťastnější, spokojenější a ve větší pohodě. Hlásit se tak můžete na nejrůznější semináře či vzdělávací akce. Zřejmě také budete mít touhou se něčím odlišit. Co třeba sandálky Jacquemus SS 2019?

RYBY

Vše budete velmi intenzivně prociťovat a vnímat. Je ovšem otázkou, zda k tomu, co procítíte, budete umět přiřadit ty správné příčiny. Než se urazíte nebo se vás něco nemile dotkne, raději se o tom poraďte s někým nestranným. Nadít se také můžete zvýšeného zájmu opačného pohlaví.