Horoskop

4. duben 2019

BERAN

Pokud hledáte lásku, mohly by vám hvězdy přát. Pro opačné pohlaví jste dnes velmi přitažliví a budete-li chtít, nějaká příležitost se vždy najde. Energií byste měli překypovat. Pozor si však dávejte na možné „falešné tóny“. Raději jděte čistě a rovně. Později by se vám to totiž mohlo vymstít.

BÝK

Nastupující jaro ve vás může probudit nový elán a energii. Vaše tvůrčí aktivity budou rovněž vybuzeny, a tak lze očekávat, že vymýšlet budete věci, které by vás jinak nenapadly. Možná se rozhodnete pro rekonstrukci či se pustíte do nějakých jiných aktivit. Začnete také pravděpodobně více toužit po umění a kráse.

BLÍŽENCI

Dnes se můžete zaměřit na to, abyste si dali do pořádku veškeré úřední záležitosti a nedokončené závazky. Je možné, že díky svým předchozím aktivitám jich máte více než dost. Jestliže budete chtít zavádět novoty do rodinného života, zjistěte si nejdříve, zda o to ostatní vůbec stojí. 

RAK

Asi budete prožívat nějaká milostná dobrodružství, nebo po nich alespoň toužit. Pokud budete vnášet do lásky nějaké novoty, budou protějškem nadšeně přijaty. Bude tedy dobré, popustíte-li trochu uzdu fantazii. Ohledně zdraví si pohlídejte dostatečný přísun tekutin.

LEV

Pokud jste během minulých dnů navázali nějaký milostný vztah, může vaše vášeň poněkud upadat. S postupujícím časem se budou ukazovat věci, které jste předtím vidět nechtěli. Jinak dít se zřejmě nebude ani nic výrazně pozitivního, ale ani problémového. Vcelku dařit by se mohlo ve výdělečných aktivitách.

PANNA

S nastupujícím jarem se můžete cítit poněkud přetažení. Nejspíš budete mít pocit, že nemáte moc energie nebo že se toho po vás chce více, než je zdrávo. Nicméně nezoufejte. Situace by se v dohledné době měla změnit k lepšímu. Musíte však také pro to něco udělat. Nejlepší bude zamyslet se nad svým jídelníčkem a životosprávou.

VÁHY

Výtečné podmínky by měly panovat v oblasti obchodů a investic. Pokud tedy něco takového plánujete, měli byste být úspěšní. Věci byste sice měli promýšlet důkladně, pokud už se však pro něco rozhodnete, měli byste za tím jít rozhodně a nekompromisně. Intuice vám bude pracovat na plné obrátky a vy ji budete moci úspěšně využívat.

ŠTÍR

Jaro by do vašeho organismu mělo přinést novou svěží energii. S ničím se moc zřejmě párat nebudete, do akcí se budete pouštět s vervou, chutí a elánem. Pozor si však dávejte, ať vám kvůli nadšení a zapálení pro věc neuniknou nějaké falešné tóny ve hře společníků či parťáků.

STŘELEC

V tomto období by se vám mělo podle hvězd dařit, a to hlavně v pracovních záležitostech. Dobré by to mělo být i ve finanční sféře. Také v lásce byste měli být spokojeni, zde je naznačen nárůst emočních prožitků. Pokud toužíte po něčem výjimečném, opět budete úspěšní. Vaši přátelé by měli být příjemnými společníky.

KOZOROH

Měli byste se cítit ve svém živlu. Věci, které jste si během uplynulého období promysleli, nyní budete moci bez nějakého extrémního úsilí realizovat. Tedy úsilí bude větší, ale vám to nejspíš nepřijde, energie byste nyní měli mít dost. Popohánět vás bude hlavně vidina příjemných výsledků.

VODNÁŘ

Pokud prožíváte čerstvou lásku, je možné, že budete objevovat slasti a strasti nového vztahu. Jestliže máte stabilní vztah, nemělo by docházet k žádným velkým komplikacím, ale přesto si dávejte pozor na to, co a jak budete partnerovi říkat. V komunikaci nebudete nejspíš nejsilnější a svým originálním vyjadřováním byste si mohli jen způsobit potíže.

RYBY

Těšit se můžete na příjemné události spojené s erotikou. Nezadaní pak mají šanci potkat lásku trvalejšího a dlouhodobějšího charakteru. Dobré bude věnovat se také oblasti sebevzdělávání. Zde by se vám opravdu mělo dařit.