Horoskop

3. duben 2019

BERAN

Udělejte si radost a kupte si něco na sebe, do domácnosti nebo prostě něco, o čem víte, že vás opravdu potěší. Budete v tom nejspíš mít šťastnou ruku. Potřebujete-li něco vyřešit na úřadech a institucích, pak ani tam byste neměli mít velký problém.

BÝK

Máte-li pocit, že je potřeba se častěji setkávat s přáteli, pak bude rozumné něco pro to udělat. Je však také možné, že se někdo ozve vám. V rámci profesních aktivit se můžete častěji dostávat do situací, kdy vám mohou být nabízeny nějaké výhody ve stylu něco za něco.

BLÍŽENCI

Pokusíte-li se vyřizovat záležitosti, které jste odkládali, pak je pravděpodobné, že se vám podaří dostat i úředníky na svoji stranu. Alespoň něco se vám v této nejasné době plné neustálých změn podaří. Odpoledne a na večer vás čekají příjemné chvíle.

RAK

U vás se dnes může potvrzovat pravidlo, že kdo chce moc, nemusí také dostat nic. Zřejmě se to bude týkat vás samotných. Nesnažte se vynucovat od svého okolí potvrzení o tom, že se vám dostává málo péče. Mohli byste narazit. Rozumnější bude nějak udělat radost sami sobě.

LEV

Práce by vám měla jít skvěle od ruky. A ani nemusí být nikterak obtížná. Mnohdy bude stačit jen symbolicky něco provést a nadít se můžete nějakých snadných zisků. Pravděpodobná je také nějaká lukrativní nabídka na změnu v zaměstnání. Možná tím budete zaskočeni, ale vězte, že situace hraje ve váš prospěch.

PANNA

Asi nebudete zrovna hýřit elánem. Možná na vás bude dopadat jarní únava nebo něco podobného. Prostě se můžete cítit poněkud bez energie a bude tedy dobré s tím něco udělat. Zkuste si udělat nějaký plán, podle kterého budete postupovat. Mělo by se vám to vyplatit.

VÁHY

Je možné, že se dnes budete dostávat do rozporu se sebou samými. Možná to budou kompromisy, na které chtě nechtě přistoupíte, možná to bude něco jiného. V každém případě by vám mělo být jasné, o co jde. Snažte se řešit svoje soukromé záležitosti především s nadhledem a diplomaticky. 

ŠTÍR

Charakterizovat vás bude zvýšená citlivost a vnímavost. Díky ní budete vědět, co kdy a jak udělat, aby to bylo k vašemu prospěchu. Pokud se necítíte v kondici, je to zpráva těla, že je něco špatně. Možná je pro vás všechno přednější než vaše zdraví. Udělejte si na něj čas. 

STŘELEC

Neustálé rozepře s partnery mohou být příčinou vaší špatné nálady. Pokud si to uvědomíte, můžete sjednat nápravu. Podívejte se na potíže i z druhé strany. Někdy je potřeba najít kompromis. Pokud do toho zapojíte svůj obvyklý optimismus a
nadšení, pak vše jistě zvládnete.

KOZOROH

Dnes můžete jít sami proti sobě. Zejména v rodinném prostředí to s vámi nemusí být moc jednoduché. Možná se až příliš soustředíte na hospodárnost, šetrnost atd. Ve finančních záležitostech pak můžete být až úzkostliví. Rozumné bude dát do života trochu více nadhledu, radosti a pohody.

VODNÁŘ

Zaměřovat se budete na věci spojené s vytvářením hodnot. I když mohou být duchovního charakteru, pokud budou správné, přitáhnou k vám větší obnos peněz. V každém případě dnes nelenošte. Alespoň dělejte rutinní práce tak, abyste se nevyčerpali.

RYBY

Ve vašem okolí je někdo, kdo by vám mohl pomoci prosadit se v oblasti, po které toužíte. Zejména umělecky nadaným Rybám by se dnes mělo dařit. Možná vytvoříte něco mimořádného nebo dostanete nápad, který se později ukáže jako ten pravý.