Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Horoskop

28. leden 2019

tým VOGUE28. 1. 2019


KOZOROH

Dnes získáte vše, co potřebujete od lidí, kteří se pohybují kolem vás. Energii, motivaci i zlepšení nálady. Dejte si však pozor, abyste jen nebrali. Buďte hodní, rozdávejte komplimenty a úsměvy. Pokud vás někdo požádá o pomoc, dnes byste jej neměli odmítat.

VODNÁŘ

Vesmír vám dnes dá cokoliv, co si zamanete. Jediné, co musíte, je říct si o to. Najděte si proto čas a definujte přesně, po čem toužíte a co jste pro to schopni obětovat. Je velmi pravděpodobné, že vás hvězdy vyslyší a pomohou vám.

RYBY

Vzhled není všechno. Jsou lidé, kteří říkají, že respekt si člověk musí zasloužit. Hvězdy vám však dnes radí, abyste jej dávali automaticky. Bez ohledu na sympatie nebo postavení. Začněte tím, že se ke každému budete chovat, jako by to byl nejdůležitější člověk na světě. Uvidíte, že se vám to vyplatí.

BERAN

Vesmír má různé způsoby, jak vám zpříjemnit či znepříjemnit den. A dnes můžete očekávat obojí. V první půlce to bude vypadat na otravný den, který je nejlepší strávit doma. Neztrácejte však naději. Odpoledne pochopíte, že všechno zlé má svůj účel a situace se mnohem zlepší.

BÝK

V ranních hodinách se může stát, že budete potřebovat pomocnou ruku. Třeba s výběrem dechberoucího outfitu. Neváhejte se obrátit na někoho blízkého. V průběhu dne se však může stát, že vás doběhne frustrace z pomalého postupu a kupící se práce. Nepropadejte panice!

BLÍŽENCI

Dnes vám stejně jako elegance a styl nebude chybět kuráž či touha po vítězství. Díky tomu můžete očekávat pozitivní změny nejen v pracovním životě, ale také v tom milostném. Pokud jste zadaní, váš vztah bude silnější než kdy předtím. Tak si užijte hezký večer ve dvou!

RAK

Rychlost není všechno. Dnešní den by se měl nést ve znamení porozumění věcem a lidem kolem vás. Pokud však budete spěchat, přehlédnete důležité detaily. A to nesvědčí nikomu. Zpomalte a prohlížejte si i věci, které jste už viděli mnohokrát. Na konci dne vám to přinese čerstvou perspektivu.

LEV

Vášeň je důležitá kvalita. Díky ní vznikají umělecká díla i dechberoucí módní kousky. Ani vám dnes nebude chybět. Nedovolte však, aby vás silné emoce zcela pohltily. Vnímejte realitu a buďte k sobě upřímní. Jsou lidé i věci, kteří si vaši lásku prostě nezaslouží.

PANNA

Čeká vás velmi náročný den. Takový ten, na jehož konci bolí hlava a energie je málo. Vyzbrojte se na něj. Třeba parfémem, který vás v případě stresu spolehlivě uklidní, či oblíbenou halenkou od Dolce & Gabbana. Nebude to lehké, ale určitě to zvládnete. 

VÁHY

Na první pohled vypadá váš dnešní den úplně obyčejně. Ani neurazí, ani nenadchne. Vaši každodenní rutinu však naboří návštěva, kterou jste rozhodně nečekali. To vám dodá energii i dobrou náladu. Můžete si proto tento den zpestřit tím, že vyzkoušíte něco nového.

ŠTÍR

Nemáte to ve zvyku, protože obvykle se vysokému tempu vyhýbáte, ale váš dnešní den bude zkrátka a dobře uspěchaný. Připravte se, že na odpočinek (nebo nákupy) nebude příliš prostoru. Ale nebojte, je to jen jeden den. Alespoň stihnete spoustu věcí a večer budete usínat v klidu.

STŘELEC

Cítili jste to také? Váš svět, jak ho znáte, bude otřesen. A je dost možné, že vás změna úplně nepotěší. I ten nejstabilnější vztah dnes může zaznamenat potíže. Nemusíte však panikařit. Jen se připravte, že dnešní den možná nebude nejpříjemnější a určitě nebude klidný.