Horoskop

28. duben 2019

BERAN
Stranou dnes půjdou vaše snahy o nějakou přehnanou pracovitost. S chutí si budete užívat rodinného krbu, případně rodinnou sounáležitost, zejména vydáte-li se na cesty. Ostatně na cestách jsou vám nyní štěstí a zejména schopnost myšlení i komunikace příznivě nakloněny. Zažijete na nich mnoho příjemného.

BÝK

Čeká vás poměrně nevyzpytatelná neděle. O své představě dobře prožitého dne musíte otevřeně diskutovat a aktivně do toho zapojit své nejbližší, pak si jej teprve můžete užít. Nicméně je pravděpodobné, že na nějaké rozumové důvody moc dávat nebudete. Konat budete spíše intuitivně, bez rozmýšlení.

BLÍŽENCI

Pokud to budete se svými nedělními aktivitami přehánět, hrozí nebezpečí, že se nezastavíte a večer s úžasem zjistíte, že je konec víkendu a zítra musíte opět do práce. Zaměřte tedy svou pozornost na přítomný okamžik a užívejte si jej. Budete tak alespoň vědět, že žijete a jste na světě rádi.

RAK

Dnes to zřejmě jednoduché mít vůbec nebudete. Konat i hovořit můžete nerozumně a na štěstí se zřejmě také moc spolehnout nemůžete. Ovšem skvěle vám bude fungovat intuice, takže budete vědět, co a jak udělat, abyste ze současného dobrého postavení hvězd vytěžili co nejvíce. Počítejte s tím, že slabší chvilky zřejmě budou častější.

LEV

Druhou půlku víkendu zřejmě budete prožívat ve velkém pohybu a uprostřed nějakého hektického dění. Hvězdy naznačují velkou výřečnost, nápaditost a také nutnost práce na rodinných věcech. Co ovšem bude příjemné, je skutečnost, že vám vaše úsilí přinese pochvalu a nejspíš i nějakou sladkou odměnu.

PANNA

Nadít se můžete většího množství zmatků a nejasností. Pozor si pak dejte na ty, kteří vám zcela nečekaně a najednou začnou projevovat přízeň. Je možné, že za jejich postoji se skrývají jiné zájmy  než jen ty nezištné. Budete-li chtít vyřešit nějaký dlouhodobější problém, tak dnes pro to může být ta pravá chvíle.

VÁHY

Plné seberealizaci nedělních záměrů a plánů bude bránit vaše vnitřní nejistota. Nejspíš nevíte, pro co se vlastně máte rozhodnout. Nacházet se tak můžete ve velké vnitřní rozpolcenosti. Dejte na svůj vnitřní hlas. Ten by vám měl fungovat bezvadně a spolehlivě ukáže tu správnou cestu.

ŠTÍR

Pokud cítíte, že vám připomínky rodiny a vašich blízkých nejsou příjemné, raději na ně nijak nereagujte a stáhněte se do ústraní. Případné negativní reakce rozpusťte sportem, pobytem v přírodě či prací na zahrádce. Sice budete přesně vědět, kde kdo dělá nějakou chybu, ale nebudete mít potřebu na ně upozorňovat.

STŘELEC

Hvězdy naznačují problematické a mnohdy velmi nejasné a zmatečné situace. Snažte se co nejvíce dodržovat nejen bezpečnostní zásady, ale také se zbytečně nevystavovat rizikům. Příznivé alespoň budou vztahy s nejbližšími. Zde hvězdy naznačují klid, porozumění a pohodu. Případné problémy snadno vyřešíte.

KOZOROH

Pokud dnes vyrazíte na cesty, snažte se dodržovat všechna pravidla, zejména ta dopravní. Jinak hrozí nebezpečí zádrhelů a také pokut. To samé bude platit o komunikaci. Na druhou stranu díky případným komplikacím máte možnost uvědomit si, kdy a jaká pravidla porušujete a co je potřeba s tím udělat.

VODNÁŘ

Nápadů a inspirací byste nyní měli mít opravdu požehnaně. Nejspíš budete řešit napjaté citové vztahy. Hvězdy spíše naznačují komplikace než jejich nápravu. Zásadní rozhodnutí ponechte raději na později. Nicméně budete to zřejmě vy, kdo bude muset vzít iniciativu do vlastních rukou. Než tak učiníte, tak si to pořádně promyslete.

RYBY

Podle všeho dnes budete zažívat docela příjemné okamžiky, kdy budete mít možnost do sytosti snít a vaše sny budou mít dokonce tendenci se naplňovat. Aby se tak však opravdu stalo, musíte pro to něco udělat. Ujasněte si, co vlastně chcete, a směle za tím vykročte. Hvězdy vás podpoří a nadít se tak můžete radostných okamžiků.