Horoskop

25. únor 2019

RYBY

Pondělí bude o klidu a stabilitě. Vyhledávat budete samotu a zabývat se budete sami sebou, svými potřebami a vším, co s tím souvisí. V zaměstnání i doma by měla být vcelku pohoda. Pro své okolí budete navíc vyzařovat jakousi záhadnou přitažlivost, která k vám bude přitahovat zajímavé jedince.

BERAN

Dávejte si pozor na zloděje. Ani ne na ty opravdové, ale emoční, co kradou čas a energii. Nenechte se napálit či manipulovat a hlídejte si to své. Sportování by vám mělo udělat radost a dodat energii.

BÝK

Nic nestíháte? Nevadí, tak to má většina. Důležitý bude váš úhel pohledu. Obvykle se jedná jen o to, že si člověk nedokáže určit priority. Naštěstí vám váš vnitřní hlas vždy dobře napoví, co kdy a jak udělat, aby se vše odehrávalo co možná nejlépe.

BLÍŽENCI

Drobné rozepře s partnerem vás mohou rozladit. Vy pak jenom těžko budete znovu nacházet svoji obvyklou rozvernou, vstřícnou a usměvavou náladu. Možné je dokonce propadání chmurám a melancholii. Takže to bude chtít nadhled a cílené radosti.

RAK

Vypadá to, že se u vás začíná se blýskat na lepší časy. Dnes by se vám mělo vše dařit podle představ. Možné jsou skvělé nápady a také se můžete těšit na pochvalu či jiné ocenění v podobě dárku nebo pozvání na dobrý oběd či večeři. 

LEV

Můžete se dočkat chladného a odmítavého chování ze strany partnera. Pokud ano, zřejmě to vyplývá z vašich neujasněných postojů. Možná bude dobré zajít na večeři a věci pořádně probrat. Oceněna pak bude vaše velkorysost a schopnost nadhledu.

PANNA

Mělo by se vám sice dařit a do budoucna by to mohlo být ještě lepší. Pro dnešek však bude rozumnější, když se nebudete pouštět do žádných riskantních finančních transakcí. Raději si vše promyslete a také případně dejte do pořádku vztahy.

VÁHY

Žárlivost kolegů a případné konflikty v zaměstnání vám mohou zkazit náladu. A navíc se o vás může pokoušet nějaká nemoc. Bude tak dobré nastavit si vnitřní klid a pohodu a nic zásadního neřešit. A pokud už by šlo do tuhého, tak vsadit na svou schopnost diplomacie. Ta vám jistě pomůže.

ŠTÍR

Většina toho, co si naplánujete se podaří. Pozor však, aby případný pád z výšky nebyl až příliš tvrdý. Držte se tedy raději při zemi a sázejte na svou schopnost vidět i věci pod povrchem. 

STŘELEC

Pocítíte vnitřní boj. Na jednu stranu budete mít pocit a touhu pouštět se do nejrůznějších pracovních či profesních aktivit, ale ani nebudete uhýbat před možnými milostným dobrodružstvím. Pozor jen na důsledky.

KOZOROH

Boj s čímkoliv nepříjemným budete zvládat hravě. To zejména proto, že nechcete nic moc řešit, váš klidný přístup se vám osvědčuje a vy se jej budete i nadále držet. Udělejte si při tom také čas na partnera, vyrazte do kina nebo na večeři.

VODNÁŘ

Zbytečně své okolí neprovokujte svými schopnostmi. Každý je originál a má své životní postoje, které jsou právě jen jeho vlastní.  Málokdo je naladěn na vaše sebevědomí. Mohlo by dojít k nedorozumění.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM