Horoskop

24. srpna 2018

LEV

V posledních dnech jste se kreativně velmi vyčerpali. Nezapomeňte se za ni odměnit třeba dnem podle sebe. Zároveň hledejte nové zdroje inspirace. Jděte se projít do města a pozorujte ruch kolem sebe a nasávejte inspiraci. Protože i ti nejtalentovanější návrháři čas od času potřebují dobít baterky kreativity. 

PANNA

Rozhlédněte se kolem sebe. Možná někdo nebo něco ve vašem okolí potřebuje aktuální pomoc. Kamarádka, která prochází ošklivým rozchodem, určitě ocení rozptýlení. Dobré skutky vás dnes naplní extra příjemným pocitem a optimismem. Chytré rady ale raději nechte doma. Jen naslouchejte.

VÁHY

Pozor na závislosti, Váhy! Obzvlášť neustálé sledování sociálních sítí se může vymknout kontrole. Místo účtů návrhářů nebo modelek dnes pozorujte raději ruch města i přírody. Uvidíte, že načerpáte mnohem více inspirace než z umělých fotek na Instagramu. A realita bude vypadat skvěle i bez filtru!

ŠTÍR

Dnes by vás mohlo postihnout mámení smyslů. Dejte si pozor na sladká slůvka, která nejsou myšlena upřímně. Buďte obezřetní a mějte na paměti, že ne všechny luxusní kabelky na eBay jsou pravé a ne všechny výhodné koupě skutečně dobré. Neutrácejte zbytečně a nerozvážně!

STŘELEC

Dnes vám hrozí, že pod vlivem stresu a frustrace utratíte mnohem víc, než váš rozpočet umožňuje. I když nákupy jako terapii uznáváme, vždy mějte na paměti, kolik si můžete dovolit utratit. Aby nové topy přinášely jen radost než obavy z účtů. Potěší vás však hezký telefonát od někoho blízkého.

KOZOROH

Pozor na zbytečné výbuchy zlosti. Hvězdy vás dnes obdařily mimořádnou výbušností. Nezapomeňte před proto před scénou napočítat do deseti a ujasnit si, jestli to odseknutí šéfovi je skutečně nutné a jestli si partner vaši nabroušenou reakci opravdu zaslouží. 

VODNÁŘ

Vodnáři mají mnoho talentů a právě dnes vaše schopnosti skutečně vyjdou na povrch. I když vás okolí chválí za povedený styling nebo make-up, neusněte na vavřínech. Investujte do kurzů, které pomohou vaše talenty ještě prohloubit. Možná vás vaše nadání jednou i uživí.

RYBY

Váš den bude připomínat aprílové počasí. Ráno začne slibně, ale během obědové pauzy zaznamenáte značné zklamání. Odpoledne v práci vám zlepší příjemná zpráva. Večer se však přežene nad vaším partnerským vztahem lehká přeháňka. Ale nebojte, před spaním se zase rozjasní.

BERAN

I když se obvykle těšíte výbornému zdraví, dnes vám cestu zkříží nejrůznější zdravotní neduhy. I když nepůjde o život, i taková rýma nebo alergie vás umí potrápit. Obzvlášť, pokud vás čeká důležitá událost jako pohovor nebo svatba nejlepší kamarádky.

BÝK

Milí Býci, dnes budete až zbytečně vztahovační. Nezapomeňte, že prodavačka v obchodě se na vás určitě nechtěla podívat zle a ostrá odpověď šéfa na vaši připomínku neznamená, že vám hrozí vyhazov. Nepřidávejte si starosti a hoďte všechny domněnky za hlavu.

BLÍŽENCI

Máte za sebou náročné dny. Snažte se dnes zužitkovat všechny nabité zkušenosti a zapracujte na své efektivitě. Klidně si sepište, co se vám v minulých dnech povedlo a čemu byste dali palec dolů. To vám pomůže se vyhnout opakovaní chyb.

RAK

Račí tvrdohlavost dnes dosáhne maxima. To může iritovat vaše kolegy v práci, protože jakákoliv snaha o domluvu s vámi bude dnes marná. I když je pevnost v názorech obdivuhodná, vnímejte i ostatní a jejich myšlenky. Uvidíte, že se hned pročistí vzduch.