Horoskop

24. prosinec 2018


STŘELEC

Pravidla jsou od toho, aby se bořila. To ví nejen Karl Lagerfeld, ale i vy. Trik spočívá v tom vědět, které věci porušit můžete a jestli je na to vhodná doba. Snadno se totiž může stát, že místo něčeho skvělého vznikne spíš velký malér. Buďte proto dnes opatrní.

KOZOROH

V pracovním životě se vám dnes bude naprosto mimořádně dařit. To však neznamená, že se musíte hned začít chovat jako diva a ve sváteční den všechny bombardovat vzkazy a úkoly. Až se věci zase vrátí do normálních kolejí, vaši kolegové budou pořád okolo vás. Byla by škoda si kvůli tomu pokazit příjemné vztahy.

VODNÁŘ

Dnes se budete cítit, jako byste uvízli na jednom místě. To vás určitě nenaplní štěstím a radostí. Ale je jen na vás, co s tím uděláte. Můžete se pokusit rozproudit sváteční den něčím spontánním, snažit se vše dát do pořádku, nebo to vzdát a objevovat nové možnosti. 

RYBY

Vaše profesní reputace roste jako o závod! Dnes díky skvělé konstelaci hvězd a vlastnímu úsilí konečně prorazíte ze střední oblasti do míst pro vítěze, takže můžete konečně odložit počítač a věnovat se rodině a vánoční atmosféře. Pokud se však na výslunní zatím necítíte, v pořádku. Můžete začít činit kroky, které vás postupně dostanou tam, kde chcete být.

BERAN

Nic není, jak se zdá. I nejlepší kamarádka může zradit vaši důvěru, stejně jako někdo, kdo vás očividně nemá rád, vám dokáže dobře poradit. Nezůstávejte v zajetých kolejích jen proto, že existují. Zjistěte, zda jsou všichni ve vašem okolí skutečně takoví, za jaké je berete, a pak už se jen oddávejte štědrovečerní atmosféře.

BÝK

Potácíte se mezi fázemi. Jednou svědomitě a pravidelně cvičíte, jíte zdravě a dodržujete pravidelný spánek a další den zase hřešíte. Ještě neházejte tenisky do ringu. Zkuste zdravé návyky zapojovat do rutiny postupně, jeden za druhým. Díky tomu dosáhnete dlouhodobé stability.

BLÍŽENCI

Nenechte se zlákat pokušeními. I když se zdá, že je vám ty tři extra porce bramborového salátu neuškodí. A co ten pátý svařák? Hvězdy totiž předesílají, že u jedné věci to neskončí. Ozbrojte se pevnou vůlí a pokušení nechte na jindy. 

RAK

Ne všechno je zlato, co se třpytí. Stejně to platí i opačným směrem. Hvězdy vám dnes radí, abyste se zaměřili na vlastnosti, které nejsou vidět na první pohled. Možná odhalíte poklad, který dlouho přehlížíte. Z tiché sestřenice na vánoční hostině v koutě může být třeba skvělá rádkyně v oblasti stylingu.

LEV

Dnes můžete očekávat mírné zemětřesení v peněžence. Je proto namístě se vyhnout impulzivnímu nakupování dárků pod stromeček na poslední chvíli. I přesto, že vesmír vás bude pokoušet na každém kroku. Ne vše, co koupíte, musí být investice, zároveň zbytečně nevyhazujte těžce vydělané peníze.

PANNA

Máte svůj názor a prostě ho potřebujete říct. To je v pořádku. Než však něco vyhrknete, pořádně si vše rozmyslete. Později to totiž už nepůjde vrátit zpět. Vaše dnešní upřímnost navíc může být pro některé lidi nepříjemná a neslušná. To by vám mohlo zbytečně uškodit.

VÁHY

Hurá za dobrodružstvím? Proč ne. Pokud však máte potřebu i dnes začít vše do detailu plánovat, promýšlet, kdo přesně se k vám připojí, kam kdy půjdete a kde budete jíst, zastavte. Někdy je mnohem lepší nechat věcem volný průběh. Buďte spontánní a užijte si štědrovečerní zábavu.

ŠTÍR

Vaše schopnost číst mezi řádky a porozumět lidem i beze slov vám dnes pomůže dotáhnout něco výjimečného. Možná zajímavou pracovní nabídku nebo obchod. Můžete se také těšit na zlepšení financí. Dejte si však pozor na drobné úrazy nebo choroby, které by vás mohly potkat.