Horoskop

24. leden 2019


KOZOROH

Po náročném období vás čeká poměrně úspěšný den. Od rána budete sršet energií a předáte ji každému, kdo vás potká. Navíc bude vaše kapacita skoro neomezená, takže vás žádný úkol nezastaví. Dobrou náladu jen umocní příjemná společnost či hezký kousek oblečení.

VODNÁŘ

Každý občas ve svém životě hledá něco nového, vzrušujícího. A vy dnes nebudete výjimkou. Je normální, že vás každodenní rutina sem tam přestane bavit. Zkoušejte proto aktivity, kterým jste se dosud nevěnovali, poznejte nové lidi a hledejte příležitosti k radostem.

RYBY

Někteří lidé berou věci tak, jak přicházejí. Ale ne vy. Alespoň ne dnes. Hvězdy vám předpovídají den plný zvědavosti a hledání odpovědí na otázky. Nedovolte však, aby vás nevědomost začala frustrovat. Užijte si přemýšlecí den, a až to přestane být zábava, netrapte se.

BERAN

Dnešní den je celý o sdílení. Možná zorganizujete s partou kamarádek výměnu šatníku nebo se podělíte o tajemství. Čeká vás den, kdy vám přinese víc radosti se dělit, než si vše nechávat pro sebe. To samé platí i pro nápady. Seberte odvahu a řekněte je nahlas!

BÝK

Organizovanost všemi směry. Dnes vám prospěje, pokud si uděláte pořádek. Nejen na vašem pracovním stole, ale také v myšlenkách a snech. Díky tomu budete postupovat rychleji a bez zádrhelů. Ostatní však váš přístup nemusí sdílet. Nekritizujte, ale hledejte, co máte společného.

BLÍŽENCI

Vaše chuť k čemukoliv a motivace dnes budou nezvykle nízko. Čeká vás den, který byste nejraději strávili zachumlaní pod dekou a s Vogue v ruce. Udělejte však úplný opak. Hezky se oblečte a místo časopisu si do ruky vezměte oblíbenou kabelku. Uvidíte, že nálada brzy zkopíruje váš vzhled.

RAK

Hodně řečí, málo akce. Dnes vám hvězdy předpovídají, že lidé kolem vás budou hodně mluvit, ale jejich sliby zůstanou spíše v teoretické rovině. Buď můžete přijmout jejich jednání, nebo stojaté vody pořádně rozvířit. Záleží jen na vás, na co máte náladu.

LEV

V poslední době se vám prostě nedaří vypnout. Ať děláte cokoliv, starosti si vás vždy spolehlivě najdou. Nebojte se požádat o pomoc kamarádku, která vás umí rozptýlit. Zkuste se věnovat příjemným činnostem a všechny rušivé elementy odsunout bokem. 

PANNA

Je čas dovolit si nějaké závazky. Pokud je ve vašem životě někdo zajímavý, koho jste si dosud nepustili příliš k tělu, je na čase to změnit. Dnešní den totiž podle hvězd nahrává novým vztahům. I když strach z neúspěchu může být silný, dnes jej neposlouchejte.

VÁHY

Krása spočívá nejen v kabelce od Chanelu, ale hlavně v oku toho, kdo se dívá. Proto nepropadejte panice, pokud někdo nevidí to stejné co vy. Zůstaňte věrni svému stylu. Jediné, na čem dnes záleží, je, zda jste vy sami spokojeni se sebou. Ostatní počkají.

ŠTÍR

Bez ohledu na to, co si dnes vezmete na sebe, dnešní den bude maximálně zábavný. Tak proč to nedoplnit výrazným outfitem, který si říká o pozornost. Barvy, proužky, výrazné střihy. Cokoliv, co vám připadá správné. Bavte se a užívejte si zábavu. Čas od času je to potřeba.

STŘELEC

Dnes se ve vás probudí vnitřní umělec. Ideální čas pustit se do kreativních úkolů a nechat svou představivost běžet naplno. Až přijdete domů, pusťte se do nějakého projektu. Dnes vám půjde hezky od ruky a výsledek bude fantastický. Kreativní činnost vám také dobije energii.