Horoskop

21. září 2018

LEV

Pozor, vaše možnosti mají limity. I když si to často nechcete připustit, někdy je potřeba umět říct ne. Třeba kalhotám, které vám přidávají kila navíc. Ale i kolegům, kteří neustále chtějí, abyste dělala jejich práci nebo známé, která vás přetěžuje svými problémy. 

PANNA

Díky hvězdám to u vás doma dnes nebude optimální. Ať už vás trápí potíže se spolubydlící, která si neustále půjčuje váš oblíbený parfém nebo už se prostě necítíte jako doma, dnes můžete čekat, že se takové pocity ještě zintenzivní. Je to proto ideální den na to, začít pracovat na změně.

VÁHY

Dopřejte si dnes organizační den, ve kterém zapracujete na všech plánech, restech i kostlivcích ve skříni ( těch módních i metaforických). Zkuste si dát dohromady základní plán na nejbližší měsíce a zkuste třeba vymyslet nějaká zlepšení, která vám usnadní život i ulehčí rozpočtu.

ŠTÍR

Dnes vás čeká den plný obratů. Dopoledne se spíše zahloubáte do svých myšlenek a budete mít tendenci vidět věci spíše pesimisticky. Originální outfit plný barev vám však může pomoct při zlepšení náladu. Zkuste se podívat na věci i z jiné perspektivy a uvidíte, že se vše zlepší.

STŘELEC

Život je krátký. A není v něm čas na špatné outfity nebo kamarádky. Udělejte si dnes čas a projďte svůj šatník. Nejsou v něm kousky, které vám prostě moc nesluší? Pokud ano, je čas se jich zbavit. Stejně to platí s přáteli. Ti, kteří vás jen využívají, do vašeho nepatří.

KOZOROH

Komu patří svět? Vám! Dnes vám hvězdy seslaly veškerou sílu, která existuje. Nic vás nerozhodí, i přesto, že na sobě máte hříšně vysoké boty od Jimmyho Choo. Ukažte všem, kdo jste a co umíte. Nebo navrhněte nový projekt. Dnes vám nikdo nebude schopný říct ne.

VODNÁŘ

Nenechávejte si svoji vnitřní krásu a moudrost pro sebe! I když normálně není mluvení a komunikace vaše nejoblíbenější činnost, zkuste to dneska. Pokud víte o něčem zajímavém nebo máte nějaký nápad či myšlenku, řekněte ho. Zjistíte, že to není tak těžké a sklidíte ovace.

RYBY

Termíny, schůzky, úkoly a k tomu potřeba mít všechno ťip ťop. Od stylových outfitů, po perfektně uklizený domov a aktivita nad rámec vašich pracovních povinností. To vše vede ke stresu a podrážděnosti. Dovolte si dnes trochu polevit a nehnat se za dokonalostí. 

BERAN

Po mírně napjatém období přijde do vašich vztahů úleva. Posledních pár týdnů bylo psychicky náročných a možná jste se cítili trochu osaměle. Dnes se vám ale povede znovu spojit s partnerem, sourozencem či přítelkyní. Rázem uvidíte, že jste zase na stejné vlně. A to je důvod k oslavě!

BÝK

Vaše zdraví se sice tváří, že je vše v pořádku, možná to je ale klid před bouří. Podle hvězd je dnes na místě se zaměřit na vaše tělo. Dopřejte mu trochu péče a zkuste některé nezdravé zlozvyky vynechat, nebo alespoň nahradit zdravější alternativou. Dobrý nápad je lekce jógy.

BLÍŽENCI

Díky hvězdám se dnes vaše pracovní nasazení vrátí zpátky v plné kondici. Zkuste si ale dávat pozor, aby vás příliš nepohltilo a nevysílilo. Držte se proto dnes spíše zpátky i přes vysokou motivaci nezapomeňte na pravidelné pauzy. I trocha prokrastinace může být přínosná.

RAK

Nazujte si dnes boty, které vás donesou až na kraj světa. Ať už ráno zvolíte tenisky nebo lodičky, podle hvězd je teď dobré období vyrazit objevovat jiné kraje. Můžete vyrazit za exotikou a prodloužit si léto nebo jen někam blízko. I tam se ale můžete těšit na spoustu zážitků.