Horoskop

20. únor 2019

VODNÁŘ

Máte dostatek nápadů a fantazie, abyste každou situaci dokázali vyřešit. Není třeba, abyste se radili s ostatními. Zejména pokud jde o milostné vztahy. Mohlo by dojít k prudké výměně názorů a nemuseli byste z toho vyváznout bez ztráty. 

RYBY

Nejspíš vás to někam bude táhnout, ale vy nebudete vědět kam. Nemusíte se tím však stresovat. V práci udělejte to nejnutnější a odpoledne vyrazte na procházku. Hned bude jasněji. Navíc energie, kterou tam naberete, vás posílí.

BERAN

Můžete mít pocit, že není nikdo, kdo by vám nabídl pomoc. Ale nedivte se, vždy jste si dokázali poradit sami a také to svému okolí dáváte neustále najevo. Pokud pomoc opravdu potřebujete, řekněte si o ni!

BÝK

Od rána si říkejte, že nikdo není dokonalý. Jedině tak budete ve větším klidu a žádný z kolegů vás nerozhodí. Buďte shovívaví a snažte se pochopit jak své okolí, tak i sami sebe. Spolehnout se můžete na svou intuici, která by vám měla fungovat skvěle.

BLÍŽENCI

Pokud dostanete pozvání na schůzku, dobře zvažujte co a jak. Hvězdy vám nejsou příliš nakloněny a můžete se nadít i nějakých zádrhelů či komplikací. Pokud budete nad věcí, je pravděpodobné, že vše proběhne v klidu a pohodě. Budete sršet vtipem a stanete se středem pozornosti, což by vás mělo bavit.

RAK

Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu, budete na dobré cestě k úspěchu. Navíc i vaše pracovitost se vám vyplatí. Pokud máte pocit, že nasazené tempo se nedá vydržet dlouho, klidně si můžete dovolit malinko zvolnit a odpočinout si.

LEV

Hýřit budete elánem a energií a vaše už tak velké charisma bude na maximu. Pokud se rozhodnete realizovat cokoli, co vás baví, je velká pravděpodobnost, že se vám to také podaří. Sklízet byste měli obdiv a občas i závist okolí.

PANNA

Je možné že neustojíte rozhovor s někým, kdo vám zrovna není příjemný. Můžete očekávat, že dojde ke konfrontaci. A nemuseli byste z toho vyjít zrovna vítězně. Navíc vás bude štvát, že jste se nechali vyprovokovat. Snažte se proto být v klidu a pohodě.

VÁHY

Dnes nebude váš nejlepší den. Naštěstí se ve vašem okolí objeví osoba, která by vám mohla pomoci nebo dokonce změnit celý dosavadní život. Možná to bude nový šéf či spolupracovník, který má v blízké době nastoupit. Zvyšte pozornost i pracovní nasazení.

ŠTÍR

Je pravděpodobné, že se potkáte s někým, komu padnete do oka. Váš nový objev vás bude jistě chtít pozvat schůzku. Nebraňte se novým zkušenostem, uvidíte, že vaše setkání nebylo zase tak náhodné, jak se na mohlo na první pohled zdát.

STŘELEC

Připravte se na náročnější období. Naštěstí se vždy ukáže, že případné unáhlené jednání nakonec bude prospěšné. Můžete tak od svého okolí nakonec očekávat uznání a od partnera dokonce nějaký nečekaný dárek, i když narozeniny zdaleka neslavíte.

KOZOROH

Na nedostatek práce si rozhodně nemůžete stěžovat. Máte i jasnou vizi, víte přesně, co chcete, a také dostatek energie, abyste vše potřebné úspěšně realizovali a případně i dokončili. Všechno by vám mělo jít lehce od ruky a také s financemi by neměl být velký problém. 
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem.