Horoskop

19. srpna

LEV

Tento den je jako stvořený pro výlety a pořádná dobrodružství. Využijte ho naplno a vydejte se třeba na cestu vlakem do neznáma, objevujte nové kavárny ve vašem městě nebo ochutnejte jídlo, které jste dosud neznala. Hvězdy vám přejí, takže o zábavu a příjemné chvilky nebude nouze.

PANNA

Hvězdy si dnes budou zahrávat s vaší intuicí a instinktem. Všechna důležitá rozhodnutí proto raději odsuňte na další dny nebo se o nich poraďte s blízkými. Vyhnete se tak zklamání a komplikacím. Dnes budete ovšem také doslova překypovat energií, tak vyražte do gymu nebo si dejte večerní běh.

VÁHA

I když čas strávený o samotě není vůbec špatný, dnes Váhám bude nejlépe v dobré společnosti. Co takhle zahodit knížku i pyžamo, a vyrazit s kamarádkou na drink nebo na piknik? Určitě se dobře pobavíte a po náročném týdnu i uvolníte. Navíc můžete provětrat vaše nové šaty, které jste koupily společně.

ŠTÍR

Velkorysost se Štírům vyplatí. Když vás dnes šéf poprosí o přesčas nebo kamarádka o laskavost, buďte dnes shovívaví, a splňte jejich přání. I drobný ústupek se vám dnes může vrátit několikrát. Hvězdy vám přinesou odměnu za vaše sebeobětování.

STŘELEC

Dnešek bude pro Střelce ve znamení hloubání a přemýšlení. Možná se přistihnete, jak nepřítomně zíráte z okna a přemýšlíte nad životními otázkami. A to je optimální čas pro ujasnění priorit i spřádání plánů do budoucna. Dopřejte si čas plný myšlenek!

KOZOROH

Kozorohy dnes čeká příjemný den. Nemusíte se obávat žádných patálií a budete jen zářit spokojeností. Vyrazte třeba na nákupy - dost možná se vám poštěstí objevit dokonalý kousek ve slevě a ještě přesně ve vaší velikosti!

VODNÁŘ

Vodnáři hlásí zataženo! Dnes byste měli být opatrní. Možná zbytečnou poznámkou vyvoláte konflikt s partnerem nebo s někým z vašeho okolí. Raději se tedy držte stranou a vyčkejte do dalšího dne. Jen byste si nechtěně pokazily začátek víkendu.

RYBY

Merkur se dnes přesunul do polohy, která výrazně ovlivňuje vaše zdraví. Dejte si tedy pozor na svoje tělo a trochu ho hýčkejte. Zkuste třeba rychlou procházku nebo pomalu meditaci. Uvidíte, že se vám vaše tělo odvděčí lepší kondicí.

BERAN

Dnes se budete cítit pod tlakem . Nenechte se  ale tímto pocitem pohltit. Zhluboka se nadechněte a s odhodláním, které je pro Berany příznačné, se vydejte vstříc dni. Chmury se navíc lépe překonávají v příjemné společnosti nebo na oblíbeném klidném místě. Takže, jednou Matcha latté, prosím!

BÝK

Býky dnes čeká smolný den plný patálií. Připravte se na ulomený podpatek od oblíbených lodiček Jimmy Choo, zmeškaný let do Paříže nebo "jenom" rozlitý čaj. Ale neklesejte na mysli. I ten největší trapas a malér se může časem proměnit ve vtipnou vzpomínku.

BLÍŽENCI

Dnešní den bude pro Blížence emočně náročný. Čeká vás spousta příjemných, ale i nekomforních momentů. Udržte proto své emoce na uzdě a místo divoké hádky s partnerem nebo kolegyní si raději dejte šálek zeleného čaje anebo večer skleničku prossecca.

RAK

Dnes budete za hvězdy! Deadliny splněné, domov uklizený a už se jen těšíte na úžasný večer, který máte v plánu. Ale nepodceňte svoje síly. Ať neskončíte na konci dne absolutním vyčerpáním. Dopřejte si proto i trochu relaxu.